2015-02-07 09:20:37

Говорящий хомяк

Как может показаться сразу что говорящий хомяк - это просто самая обычная игрушка. Но это не так на самом деле это большое количество смеха,незабываемых впечатлений и положительных эмоций.

Лично я приобретал хомяка на  http://homyaki.org/ . Это повторюшка приобреталась как подарок бухгалтеру к его профессиональному празднику. И хоть этой женщине уже далека за 40,но тяжело передать сколько радости была в ее глазах. 

Так, что моё личное мнение если вам тяжело определиться с подарком выбирайте повторюшку - вы точно не прогадаете.

1

Коментарі 6

  • 2015-02-09 18:11
    Честно говоря, слыхал я этих хомяков. Мама моего друга в радостных эмоциях от этого хомяка. Возможно, от того, что она разговаривала с ним заискивающим голосом, с преобладанием высоких нот, этот хомяк издавал довольно пронзительные и неприятные слуху звуки. Я не в курсе, повторяет ли он интонацию. Но в случае, если интонацию он не повторяет, то это игрушка, обладающая весьма не приятным воспроизведением звука. Опять же, пишу личное впечатление, на объективность не претендую.
  • 2015-02-10 13:10
    Це реклама сайту? Тому що саме таке враження склалося особисто у мене після вашого посту. А взагалі щодо "говорящих" іграшок, то у мене, як мами двох дітей, дома їх аж дві. Скажу, що спочатку дійсно цікаво і весело, але всі вони дуже швидко набридають. Зараз ці іграшки десь валяються, до речі, як і інші цікавинки.
  • 2015-02-11 14:09
    Це і є реклама, тільки ти хлопче зробив помилку, це український сайт, а ціни в тебе російські) По цим іграшкам, це дуже круто звичайно але тільки вони дуже швидко набридають. Все дня через три як мої діти гралися з нею, я вже не міг це чути.
  • 2015-02-12 13:05
    Это очень прикольная вещь. Дарили ее своему трехлетнему ребенку, он от нее в восторге. Покупали на работе в интернете сразу пять штук, и тестировали естественно на рабочем месте. Скажу честно, рабочий день пропал. Взрослые оказались еще хуже детей. Что мы с ними не делали, смеха и шума было на целый этаж.
  • 2015-02-17 09:37
    Вибрати гарний подарунок - справа не проста. Але, я не поділяю захоплення усілякими плюшевими звірятками, іграшками, від яких деякі дорослі стають божевільними. Смішно це виглядає і якось дуже убого.  
    У кожному віці є свої радощі, отже, корчити з себе малечу і влаштовувати цирк на роботі - не добра це справа, як і не має рації шастати по форумам, з метою залишити спамну рекламу якоїть бездарної дрібідені.
  • 2015-03-01 16:17
    А мені подобаються плюшеві іграшки. Була дуже задоволена подарунку від моєї другої половинки на День Святого Валентина. Подарував коханий величезну мяку іграшку - пса) Хоча балакучого хомяка не обрала б в якості подарунка)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.