2015-01-11 23:10:27

Діти та мода

Чи потрібна мода дітям? Маю на увазі, що деякі батьки витрачають купу грошей на те, щоб одягти своіх дітей стильно, та модно. Купують тількі відомі бренди за шалені грощі. І я маю на увазі не дітей підлітків, а саме малечу, яким рік, два, три... Діти в такому віці дуже швидко ростуть, тому мені здається, що це марнотратство. Я ще можу зрозуміти, коли батьки багаті, і мають змогу кидати грощі на вітер, але ж є люди, які постійно займають-перезаймають, аби тільки було чим перед іншими матусями похизуватись. Мене такі мамці тільки дратують. Не те вони цінять, як на мене.

4

Коментарі 10

  • 2015-01-11 23:22
    Так, я повністю згодна з Вами . Якось дивилася англійську передачу по каналу TLC , де діток з самого народження мучають усілякими конкурсами краси. Більш того є такі шалені матусі, які заради першого місця готові своїй дитині вколоти ботекс ! Не в 3 , звичайно, роки а приблизно в 7 , і це жахливо, як на мене. Один раз подивилася цю передачу і більше не змогла, бо нерідко діти плачуть і не хочуть всіх перевдягань і макіяжу. Мені здається , це зовсім не те, що потрібно дітям. Тільки знущаються над маленькими. :(
  • 2015-01-11 23:25
    Я конечно же против приучения маленьких деток к модным вещам и различным модным атребутам, люди привыкли одевать своих детей во все модное чтобы показать своим соседям и разным людям свой достаток и превосходство над более бедными людьми.
  • 2015-01-11 23:25
    Я теж не розумію навіщо дитину в такому віці вдягати стильно та модно. Інколи як погляну, а дитинці в 5-6 місяців вже одягнули джинси та кросовки. Він ще ходіти не вміє, але кросовки модні вже "нацепили". Мало того, що ці речі дорогі, так вони ще не зручні. Немає чим займатися таким мамцям!!!
  • 2015-01-11 23:40
    На мою думку, якщо бажаєш вкласти гроші у свою дитину, то краще зроби це на користь ії освіти. Бо знання - бесцінне. Наврядчи дитину, якій всього-навсього 6 років зробить щастливою инєкція ботоксу, чи платтячко від Guchi. А ось вивчення другої, третьої мови чи заняття танцями або музикою можуть, по-перше, зберегти дитинство, а, по-друге, знадобитись у ії дорослому майбутньому. Адже, дитинство, це такий час, що не повернеш ніколи, і безлюдяно забирати його у своїх рідних.
  • 2015-01-11 23:57
    Мода зовсім не потрібна малесеньким дітям. Вона більше хвилює їхніх матусь, щоб ті могли показатися одна перед одною. От коли дитина підростає та усвідовлює красу одягу, то тоді варто виховувати гарний смак.
  • 2015-01-12 00:19
    Одежда для малыша должна быть удобной и желательно изготовленной из натуральных материалов. Много ее накупать смысла нет никакого: ребенок ведь из нее быстро вырастает. Особое внимание следует уделить покупке качественной обуви, которая бы фиксировала пяточку и голеностопный сустав. На обуви экономить никак нельзя. 
     
    Ребенок, даже совсем маленький, уже имеет свои предпочтения. Купила я своему сыночку, которому было полгодика, два абсолютно одинаковых махровых костюмчика: кофточку и ползунки. Один был желтого цвета, а другой голубого. Так, что вы думаете? Он обожал желтый костюмчик и ненавидел голубой. Из абсолютно одинакового материала был у него синий осенний комбинезончик и такое же пальтишко. Так, он ни в какую не давал снимать с себя комбинезон, когда мы приходили с прогулки домой. Однако, когда я надевала на него пальтишко, то он изо всей силы рукой пытался срывать его с себя - и это в возрасте менее года. 
     
    Я думаю, что если бюджет семьи позволяет, то нужно карапузику покупать все самое качественное и красивое, только в минимальном количестве.
  • 2015-01-12 00:24
    Мені здається тут треба розуміти вік дитини, а все й від цього робити висновки. Якщо вона дуже маленька то на мій погляд це ні до чого, а ось якщо їй 4 роки та більше в неї буде з’являтися гордість. В цей вік дитина все починає розуміти такі речі, та вона сама буду намагатися виділитись. Й на майбутнє це їй дуже згодиться.
  • 2015-01-12 09:38
    Не люблю коли з одягу роблять фетиш, а тим більше змалку привчають до цього дітей. Так, малюк повинен бути гарно одягнений, але при цьому в першу чергу потрібно звертати увагу на якість і зручність одягу.  
    А на рахунок брендових речей - дуже часто мами купують їх на секондхенді, і не тому, що на них крута лейба, а саме через якість, що значно вища, ніж у представлених у магазина та на ринках вдяганок.
  • 2015-01-12 09:44
    Ребенку уж точто всеравно, в таком возрасте, во что его девают, главное что бы удобно было. Ребенок должен быть чистенький и ухоженный, а мода - это забава для родителей. Тоже не люблю когда из маленького ребенка делают куклу, гонятся за какими то брендами, но всетаки это личное дело каждых родителей.
  • 2015-01-12 15:36
    Дивлячись що ви маєте на увазі бід брендами і модою. В моєї дитини дуже широка ніжка з високим підйомом. Все взуття в нас фірмове і дуже дороге, позначене маркуванням G або H (для проблемної ніжки). Бо в те, що пропонують у звичайних магазинах на неї просто не налазить. Також я купую дитині мембранний верхній одяг, бо в ньому не холодно, не жарко і не важко. Крім того хороше фірмове взуття і одяг після сезону носіння можна продати.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.