2015-01-02 20:42:07

«Жива» вода

Давно не секрет, що вода у пластикових пляшках приносить більше шкоди, ніж користі. Вода з загального водопроводу також потребує додаткової очистки. Хороша система фільтрації такої води влетить господарю у копієчку. До того ж фільтри потрібно періодично міняти, а це теж трати.

Структурована вода покращує обмін речовин та енергетичний баланс у організмі, чинить загальну оздоровчу дію.

Найпростіший приклад такої води – свячена, яку ми всі несемо з церкви. Також можна заморожувати воду, а потім пити талу воду. Якщо кинути в ємність з водою кремнієвий камінчик, то вона також за 2-3 дні структурується.

 

Ми складаємося з води, не можемо жити без неї, то чому не вживати максимально якісну, так звану «живу» воду?

0

Коментарі 5

  • 2015-01-03 11:43
    У нашої родини є традиція, на Водохреще 19 січня, ми завжди їдемо до джерела Святої Анни, що в Рівненській області, недалеко від Почаєва та окунаємося там у воду і набираємо в пляшки цілющу живу воду з того джерела додому. Я вірю, що там вода дійсно жива. Тому що, окунувшись в воду, яка й в жару має мінусову температуру, ніхто ніколи не простужається й не хворіє. А діти ж також занурюються в цю водичку. Та й багато з тих, хто не може народити, після купання в джерелі Святої Анни, відразу ж отримують бажане - народжують довгоочікуваних діток. Оце і є жива водаю
    • 2015-01-03 20:21
      Багато чула про це джерело, проте жодного разу ще там не була. Ви теж там купалися? брр))
      • 2015-01-03 21:47
        Так. купалася. Щороку рази три-чотири там буваємо. Коли син важко хворів, то ми його окунали. Вірили, що допоможе й допомогло. Все в сукупності - і лікарі, і віра, і благодать озера.
        • 2015-01-03 22:05
          Я навіть заздрю вашій сміливості)) Все ж таки вода справді холодна.
  • 2015-05-03 15:15
    В нашому селі з часів, коли не було водопроводу воду зберігають у так званих "басейнах". Це викопана в землі та оштукатурена міцним цементним розчином порожнина у формі глечика. Місткість - 4-7 м куб. Наповнюються вони водою на водохрещу, тобто святою водою і ця вода може зберігатись до наступної водохрещі не псуючись. Зараз на водохрещу заповнюємо басейни з водопроводу, потім користуємось нею для питних потреб і приготування їжі. Водопровідна вода - для прання, миття, поливу, тощо...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.