2015-01-13 07:57:02

Металіст знову стає "Металобрухтом"?

Що буде з Металістом? Я - не уболівальник цієї команди (Динамо назавжди), але поважав її за гарну гру, особливо в лізі Європи. А тепер, схоже, в неї серйозні фінансові проблеми... Невже Харків залишиться без футболу?

0

Коментарі 5

  • 2015-01-13 12:02
    Харківський Металіст досить часто пов'язують з різними скандалами. То в них гравців виганяють, то грошей не виплачують, то не допускають за договірні матчі до ігор в Євролізі. Гравці й тренери не винні, що керівництво клубу таке нерозторопне і не може, та й не намагається вирішувати справи, пов'язані з фінансуванням та функціонуванням футбольного клубу
  • 2015-01-13 12:41
    А я вболіваю. Звісно більш тому, що це команда рідного міста. Дуже сумно, гарна команда. За останні декілька років буди значні результати. Колишнього президента клубу просто виперли, так би мовити. Він придбав стадіон коли там дійсно разруха була. Калюжі такі, що навіть вутки прилетали. Я, коли маленька була, їх іноді підкормлювала. Він придбав це "чудо", відбудував усе, зайнявся командою, а потім - бац - і наш мер чомусь вирішив, що "Металіст" місту міг би більши коштів приносити. Не знаю, як місту, але стадіон відібрали. Це було гидко. Якісь 90, чесне слово. Команду придбав якийсь Курченко і понеслась.. Гірко це все. Коли політика впливає на футбол.
  • 2015-01-13 12:49
    Конечно, это проблема. Помню, как Металлист играл в Лиге Европы, следил за ним, как обычно, за командами с постсоветского пространства - это было пару сезонов назад, Вот тогда подумал, что украинский футбол выходит на новый высокий уровень (тогда, помню, и Дняпро еще хорошо начало выступать), но потом как-то все начало затухать и возвращаться на круги свои))). Обидно, то что действительно спорт в целом очень сильно зависит от финансирования и часто бывает так, что команда не заигрывает из-за финансовых вопросов. Но мне кажется, здесь еще есть один момент: я не могу понять, почему клубы наших стран делают так - вырастили хорошего игрока, он раскрылся, стал играть, за ним подтянулась вся команда и потом его взяли и продали, а клуб вернулся на прежний уровень. Что это получается, что клуб опять решает свои финансовые проблемы?
  • 2015-01-13 13:18
    Як би тільки Металіст. Тоне Чорноморець, падає Говерла, Димінський продовжує валити Карпати на догоду татаріну, що б у місті залишився лише один клуб в УПЛ. Нажажаль багато клубів можуть не пережити 2015 рік.
  • 2015-01-14 12:22
    З (Динамо назавжди) незгоден,за останні принаймні 10 років успішних ігор в цієї команди взагалі небачу,особливо коли поставлять за капітана Мілевського(який падає через кожні 5 метрів),а коли головним тренером стоїть Блохін,таке відчуття що крім мату він нічого про футбол незнає.З того часу за Динамо не вболіваю,лише за збірну там вже й тренер хороший і гарну гру показують.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.