2015-01-04 16:15:24

Мої враження від авіакомпанії Дніпроавіа.

Вже кілька разів я користуюся послугами Дніпроавіа. Мені подобається, що рейси прями, тобто без пересадок та виліт з Дніпропетровську, що мені підходе. Я вже літала і Люфтганзою і Австрійськими авіалініями, але мушу зазначити, що Дніпроавіа нічим їм не поступається. На борту літака завжди прибрано та гарно. Перед зльотом завжди роздають цукерки (щоб вуха не закладали). Також щодо харчування, то завжди пропонують гарячи та холодні напитки та бутерброди. А на австрійських авіалініях нам пропонували яблуко та яблуневий сік!!!Посадка дуже м’яка, за що окрему подяку треба висловити пілотам.

0

Коментарі 4

  • 2015-01-05 11:24
    Я не літаю. Просто боюся. Але ваш відгук про наші українські авіалінії мене вразив та трохи здивував. Не думала, що в нашій країні ще тримаються на плаву та дотримуються майже ідеального порядку, хоч якісь авіакомпанії. Можливо з Дніпроавіа так тому, що вони законодаці моди та всього, що стосується літаків та авіабізнесу? Вони, так сказать, родоначальники та серце, розвитку авіаційного трнспорту України і свято бережуть традиції. А традиціям, як відомо, неможливо слідувати абияк.
  • 2015-01-05 19:05
    Так, мене це теж дивує, але ми вже не перший раз користуємося їх послугами і вони навіть переплюнули такі авіакомпанії, як Люфтганза або Австрійські авіалінії....
  • 2015-01-11 14:13
    Не розумію, до чого тут порівняння з іншими авіакомпаніями? Чисті самольоти, я можу вас запевнити у будь якій авіакомпанії, а стосовно того як і чим кормлять. Це залежить від дальності перельоту і міста, за якого йде посадка на рейс. Ві можете летіти "Віндроуз" з Києва до Стамбулу і вас покормлять дуже гарно, з широким асортиментом. Коли будете вертатись додому з цією авіакомпанію, вас пригостять булочкою і чаєм.
    • 2015-01-11 15:13
      А Ви самі хоч подорожуєте? Насправді враження від авіакомпанії залежить напряму від харчування на борту, мякості посадки та стану літака. з Вашого коментаря зробила висновок, що Ви не подорожуєте, тому так і написали. А щодо порівняння, то я навела приклад з Австрійськими авіалініями кторі пропонували лише яблучневий сік в рейсі, який тривав майже 2 години (рейс в Дніпроавіа тривав також 2 години, але годували нас краще).

© 2010 - 2024. Всі права захищено.