2015-01-01 00:44:28

Новий рік - нове життя

Новий рік - це ще одна спроба змінити своє життя. Але перш ніж це зробити потрібно не забути підвести підсумки попереднього року, який був не забутнім. Для початку потрібно скласти список того, що ви досягли в цьому році і які плани втілили в життя. Під час написання цього списку вам в голову  будуть приходити думки щодо тих цілей, планів "які так і залишились поза лаштунками вашого життя", але не сумуй у вас є цілий рік на їх втілення. А щоб не забути про їх реалізацію, розплануйте їхнє втілення по певним часовим періодом і не забудьте сворити нагадування на телефоні

Яскравого вам Нового року

 

2

Коментарі 15

  • 2015-01-01 02:42
    Плани у новому році у всіх часто йдуть по мірі життєвих потреб. У когось це покупка квартири або машини, у когось вступ до ВУЗу, ще хтось мріє вийти заміж і народити дитину, а хтось відкрити нову справу. Кожен бажає якнайшвидшого втілення своєї мрії в реальність, і якщо це мета, то людина про це навряд чи забуде. Навіщо ставити нагадування на телефон, типу "не забути народити в серпні" або "купити машину в листопаді"??? Адже це не десяток яєць ви можете забути купити...
  • 2015-01-01 04:26
    Чи не здається вам що будувати плани - це не зовсім хороша ідея? Я веду до того що передусім, не вірю що заплановане так легко збувається , як ми "планували" , тобто на шляху до здійснення певних цілей виникають не аби як труднощі. На мою думку це зайва трата уваги і часу, чомусь мені здається що те , як відбуваються у нашому житті події не завжди все іде по "плану" . Краще оці сили , які ми втрачаємо на їх будівництво, вливати в якісь більше реалістичні дії чи процеси. Якщо говорити про подарунки , про "заплановану подорож", чи не буде приємніша спонтанна путівка куди б вона не була б? Насамперед це філософська тема в якій можна роздувати ще багато нових і світлих ідей, як говорять по-простому "На смак і колір...".
  • 2015-01-01 07:18
    Прежде всего хотелось бы, что бы закончилась война в моем доме - Донбассе! Когда это произойдет, тогда и начну планировать. Таких, как я много и все мечтают о мире и спокойствии в родной Украине. Всех с Новым годом!
  • 2015-01-01 08:52
    Для нас підсумки - це новорічна традиція. Кожен член сім'ї вимовляє тост, перераховуючи власні досягнення та справджені сподівання. Навіть дочка намагається щось зважити та підсумувати (їй 10 років), це здебільшого спортивні досягнення. Цього року вона посіла 1 місце по спортивній гімнастиці у 3-му дорослому розряді і ми щиро вітали її.  
    Бажання ж навпаки не висловлюємо, а загадуємо під бій курантів (щоб наступного року вже знову аналізувати події минулого). 
     
    З Новим роком! Щастя та миру українцям!
    • 2015-01-01 15:17
      Цікава у вас традиція, спробую і собі так робити
  • 2015-01-01 09:08
    От всей души желаю в новом году мирного неба над головой моему любимому Луганску!Желаю встретить 2016 год под украинским флагом. Мы, украинцы, оставшиеся жить в оккупации каждый день просыпаемся с надеждой, что это будет последний день невзгод и лишений. Многие из патриотов больше не встретят новый рассвет, не обнимут родных и близких. И каждый проснувшийся сегодня должен помнить и чтить бойцов, благодаря которым они живы. Слава Украине!
    • 2015-01-01 11:08
      Ми всі в цьому році як ніколи раніше відчули наскільки є важливим те "Мирне небо" над нами . Всі тости які піднімалися були перш за все за МИР, ми всі за останній рік зрозуміли, що мир є важливішим за все інше!!! Тому всім нам в Новому році бажаю миру!!!
      • 2015-01-01 15:18
        Так, "мирне небе" на даний момент найголовніше бажання всіх українців
  • 2015-01-01 15:15
    А я завжди намагаюся в новорічну ніч, коли б'ють куранти, загадати бажання. Вісімдесят відсотків моїх загаданих бажань виповнилися. Моя особиста думка, що загадуючи бажання, ми ніби програмуємо себе на його втілення в життя, мабуть маленький дзвіночок в нашій голові скеровує нащі дії на їх здійснення.
    • 2015-01-01 15:27
      Я теж загадую бажання) Головне вірити в чудеса і обовязково будуть здійснюватись, але потрібно не забувати прикладати зусилля)
  • 2015-01-01 20:08
    Загадати бажання це тільки пів справи, саме головне це вірити в його здійснення. А при великій вірі стаються навіть чудеса. Я також під бій курантів загадала бажання і всім серцем вірю що воно обов'язково здійсниться.
  • 2015-01-01 21:46
    Не люблю, коли говорять, що з нового року почнеться нове життя... це зрідні тому, що з понеділка кину курити, завтра сяду на дієту - та чомусь цей понеділок і завтра ніколи не наступають. Тому потрібно починати щось робити тут та зараз!
  • 2015-01-10 11:04
    Здравствуйте, все все все, кто сейчас читает это сообщение рекомендую для подарков или для себя продукцию сайта modastyle.ucoz.ua . Ребят С Новим Годом, С Новим Товаром.
    • 2015-01-10 11:10
      Например, наряд вечернее платье "Santa" (http://modastyle.ucoz.ua/shop/1369/desc/narjadn... Придаст вам хорошую выделяемость из толпы девушек, конечно если они не будут все в этом платье. Оно подчеркнёт вашу внешность и предаст вам обворожительный вид. Все мужчины будут от вас в шоке, конечно если вы будете хоть что то говорить. Заказываем ребят, я сам заказал своей девушке такое платье, она очень удивилась такому подарку. Мы были довольны.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.