2014-12-30 23:53:01

Новий рік, свято приречене на постійний успіх?

Всім привіт, думаю що всі погодяться з тим, що 2014 рік - був дуже важким роком. В когось були сімейна прибавка у ввиді нового немовля ,а в когось навпаки - були втрати. Хтось піднімав свій бізнес, а дехто падав з самих вершин. Ось і підходить під кінець рік, ти починаєш планувати святкування, можливо навіть організовуєш якісь концерти, виступи, тощо. А часу все меньше і меньше .

  І тут в один прекрасний момент, залишається пара днів, і все готово , і ти вже відносно "живеш" думками про те як будете свякувати свято, з друзями, чи сім'єю, з колегами чи  наодинці. І в останній момент приходе звістка сумного характеру, від друга, знайомого, чи може від родини. Візьмемо не самого "гіршого" змісту, якого тільки може бути, але воно вплинуло на ваш настрій. Як ви сприймаєте от такі " подарунки долі ". Вас через день, а може вже й через пару годин чекають друзі чи інші близькі родичі, чекають вашу посміхнену відкрити душу - а у вас тут такі новини. Як боротись з цим? Варто одягати маску того що "все гаразд" і хоча б на цей день забути про всі от такі несподівані "подарунки долі" ? Хотілось би почути вашу думку на рахунок от такої ситуації. Щиро вдячний за увагу. І з наступаючими святами вас :)

1

Коментарі 7

  • 2014-12-31 01:44
    Гадаю, що в будь-якій ситуації потрібно бути щирим. Якщо "сумна" звістка справді вплинула на ваш настрій - краще знайти який правдоподібний привід не йти на вечірку. Сумні новини можуть зіпсувати свято друзям, пізніше я б їм все повідомив. А зараз - хай святкують, кожному своє - комусь радіти, а комусь сумувати. Таке воно - життя...
  • 2014-12-31 02:36
    Для мене все залежить від того, на скільки звістка серйозна і сумна. Якщо трапиться щось дуже серйозне, то я думаю нікому не буде до веселощі У де-яких випадках я, як Ви висловилися, надіну маску того, що "все гаразд" і буду, незважаючи ні на що, веселитися. Розумієш, тут інколи навіть треба забути про всі проблеми і відпочити душею й тілом ;)
  • 2014-12-31 02:41
    Гадаю, у вузькій компанії родичів та близьких друзів не варто приміряти на своє обличчя маску свята, якщо на серці сумно, адже справжній друг майже відразу відчує нещирість такої поведінки. 
    Навпаки, у компанії людей сторонніх, з якими не підтримуєш міцних стосунків, іноді краще "відбути номер", не привертати зайвої уваги своїм сумним виглядом, адже так можливо позбутись необхідності відповідати на питання занадто цікавих людей.  
    Ось таке моє бачення, але реальне життя не завжди може бути таким полярним.
  • 2014-12-31 08:00
    А мені здається, що більшість людей із такою ситуацією зіштовхувалися у житі! Правда, коли гостей немає, то маску "надягати" не потрібно і ти можеш із сумом зустрічати Новий Рік. А коли гості є, то маска повинна бути, адже не хочеться зіпсувати свято іншим людям, ти ж не егоїст?!
  • 2014-12-31 08:29
    Я думаю що Новий рік приречений на успіх тому що данне свято приносить нам радість а радість це вже успіх
  • 2014-12-31 09:56
    Я вважаю, що якщо людина отримала сумну звістку, то радіти в компанії вона не зможе. І маску одягати зовсім не потрібно, тому що друзі і родичі для того і існують, щоб підтримати у важкий момент.  
    І ще все залежить від характеру звістки - наскільки вона погана. Погодьтесь, якщо напередодні Нового Року померла близька людина, то хіба буде до святкування.
  • 2014-12-31 14:05
    Дивлячись яке горе.В мене колись батько помер перед моїм днем народження. Про святкування і думок не було. Я гадаю і з новим роком така ж ситуація, яке святкуваня коли в тебе горе? А в цьому році, у нашому місті йде війна, теж горе, але святкувати я буду з подвійною силою!!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.