2015-01-03 14:42:53

#Новогодние "#последствия"

Новогодние праздники это всегда переедания или "перепивания".Как звучит одна поговорка "шо занадто, то нездраво".Поделюсь советом опробованными на личном опыте. Самый первый и наверное верный совет-не усердствуйте!Но если соблюсти режим не удалось, тогда для желудка, перед застольем нужно принять парочку таблеток Мезима. Действующее вещество #панкреатин, как и одноименный препарат являются аналогами. Не буду вдаваться в энциклопедические знания, скажу только что этот фермент помогает переваривать пищу. А новогодние застолья это всегда изобилие разнообразной еды. Именно для её переваривания и необходим дополнительный источник ферментов.

Не переедайте, весело отмечайте праздники и с #Новым_Годом!

0

Коментарі 6

  • 2015-01-03 16:33
    Так, я з Вами згодна, якщо не можеш тримати себе в руках, то хоч допоможи своєму організму. В складі Мезиму є ферменти підшлункової залози, які полегшують перетравлення вуглеводів, жирів і білків. А набагато дешевший його аналог – Панкреатин.
  • 2015-01-03 21:35
    В мене теж є знайомі, які перед святом вживають активоване вугілля та інші препарати, щоб могти більше з'їсти і випити. Але чи не безглуздо це звучить? Невже не простіше просто тримати себе в руках?
    • 2015-01-04 18:35
      Когда есть халява наш народ не может себя держать в руках.
  • 2015-01-07 11:50
    Корисна порада. Завжди страждаю з причин переїдання та перепивання, а особливо коли розумієш, що завтра вихідний і можна розслабитись). Тепер обов'язково буду вживати препарати для покращення травлення перед застіллям, спробую можливо допоможе.
  • 2015-01-11 00:29
    Не думаю, що прийом препаратів перед святом хороша ідея. Підтримую Tan4ik_tes, а щоб краще це вдавалось, рекомендую притримуватись правила "здорової тарілки". Для цього за святковим столом жінкам треба взяти тарілку діаметром 20см, а чоловікам - 25 см. З усіх страв, що є на столі покласти в одну четверту частину тарілки овочів, у другу четверть - фрукти, в третю страви із злаків, чи крохмалистих овочів (макарони, хліб, каша, буряк, картопля) і в останню четверть - мясо чи рибу. Після такої тарілки бажано з"їсти щось кисломолочне. Здоровий стан і струнка фігура після застілля буде гарантовано!
    • 2015-01-11 23:36
      Не забагато ккал в такій тарілці? Я намагаюся їсти набагато менше, але все одно не стрункішаю. Мій свекор за покликанням тренер. Так от він каже, що коли переїси треба або походити, або пострибати, щоб кров "почала грати" і тоді все буже швидко перетравиться.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.