2015-01-04 17:48:23

Новорічне чудо. А ви відчували колись його?

Ось і наступив 2015 #НовийРік , надзвичайно важкий для моєї країни рік закінчився і наступив новий, і всі ми сподіваємося що він стане роком миру, злагоди та щастя. Кожного грудня, протягом багатьох років я зустрічав наступний рік з піднесеним, святковим настроєм...І так вже траплялось, що завжди траплялось щось чарівне та незвичайне : наприклад 3 роки тому, саме 31 грудня майже опівночі у мою оселю завітала біла кішка. Вона не зовсім охайно віглядала, але я прийняв це як #НоворічнеЧудо . І ось уже, за три роки вона стала повноправним членом нашої сім'ї. А того року, також 31 грудня ,вночі, коли ми сім'єю вийшли запускати салюти то побачили на ганку сову..ТАК саме сову! Я взагалі не маю уявлення звіки вона і як вона опинилася в нас! Можливо комусь і здавитмесь це якоюсь нісенітницею, але я вірю в новорічне чудо, вірю в те що саме в новорічну ніч всі загадані #БажанняЗдійснюються 

7

Коментарі 8

  • 2015-01-04 19:37
    В нас теж сталося "чудо" - прямо в новорічну ніч згорів комп'ютер мого чоловіка, а значить тепер ми проводимо значно більше часу разом)) Хоча в той же час це дуже заважає роботі.
  • 2015-01-04 22:47
    Таки так...моїм найпалкішим бажання було виспатися...і, о чудо! 31 грудня мені це вдалося :D я не жартую, таки спати умостилася ще до опівночі...хоча були побоювання, що коли буде та сама хвилина - мене разбудять салюти та крики сусідів...але ні...мене ніхто не рохбудив і я таки спала як немовля майже 12 годи! ЦЕ ТАКИ ДИВО!!! :)
  • 2015-01-05 23:59
    А в мене поки що тільки негаразди в Новому році((( Сподіваюсь на справжнє чудо...
  • 2015-01-06 20:22
    А я раніше не відчувала новорічного чуда. Тільки з появою дитини мені вдалося це відчути. Коли кладешь подарунок під ялинку, а зранку бачишь здивовані та щасливі очі своєї дитини - ось це і є новорічне чудо. Коли він приходить і каже " Мама - дід" - це таке задоволення, заради якоо віддала би все на світі.
  • 2015-01-06 20:28
    В мене теж на цей Новий Рік сталося диво! Як кажуть не було б щастя, та нещастя допомогло. В нашому місті 31 грудня о 18-00 вимкнули світло. І увімкнули лише вранці 1-го. Казалося б - свято зіпсоване. Але я ще ніколи до цього не зустрічав Новий Рік при свічках! Це було дуже красиво і магічно. За столом з'явилася надзвичайна атмосфера домашнього затишку, вся родина була в зборі, ми спілкувалися, мріяли, сміялися... Це було дуже чудово!
  • 2015-01-10 21:41
    Завжди хочеться повірити в диво, навіть коли в житті багато труднощів і негараздів. Багато людей вірять в те, що має щось статись надзвичайне в цей період і воно стається. Насправді чуда трапляються і протягом року, але ми вже так занурюємось в свої турботи буденності, що просто не помічаємо як трапляються ті дива...
  • 2015-01-11 20:44
    Я не сподівалась на чудо, бо мій наречений служив у зоні АТО і постійно говорив, що приїхати не те що на мій День народження, а й на Новий рік навряд чи зможе. Але на початку грудня він несподівано повернувся додому, і вже 31 грудня, танцюючи біля міської ялинки, я зрозуміла, що це і є моє новорічне диво.
  • 2015-01-17 23:05
    Я завжди відчувала чудо при наближенні Нового року. Нічого особливого не відбувалося, але глибоко в душі чудо зароджувалося за день до Нового року, росло й розвивалося. А в Новорічну ніч, коли вся сім'я в зборі, коли ми чекаємо всі разом, що ось-ось настане мить і почнеться наступний рік - я відчувала небувалий підйом, радісне збудження. За вікнами починали виблискувати салюти і щасливі люди на все горло кричали привітання, щоб було чути оточуючим

© 2010 - 2024. Всі права захищено.