2015-01-14 22:22:46

Нові здібності))

Напевне, кожна жінка, під час вагітності, відкривала в собі якісь нові, невідомі раніше, таланти. Хтось починає шити, хтось в'язати, вишивати, або малювати. Вагітність - надихає на підкорення нових вмінь і здобування навичок, напевне ще й тому, що до народження малятка, є багато вільного часу. 

Вже після народження малятка, часу зовсім нема на творчість, але все одно, жертвуючи відпочинком, беремося за улюблену справу, щоб розслабитися і відволіктися від щоденних турбот.

Я, в свою чергу, почала оволодівати гачок, результат - пінетки для донечки. Далі, моїм захопленням стали атласні стрічки, з них я роблю дуже гарні букети, в моїй маленкій колекції - один весільний і один інтерьєрний букет.

А чим займались ви? які нові здібності в собі відкрили?

2

Коментарі 9

  • 2015-01-15 07:53
    Цікаво, а якщо я в звичайному стані не можу заспокоїтися з пошуком все нових хоббі, то що трапиться під час вагітності? Моїх 2 комоди матеріалів перетворяться на 4? Чи навпаки, все закину? :)
  • 2015-01-15 11:03
    Напевно, будуть виникати нові ідеї застосуванню материалів, але вже з користю для дитинки))
  • 2015-01-15 12:39
    Я скільки себе пам'ятаю завджи любила в'язати спицями, а після народження дитини мені стало якось це не дуже цікаво і меня раптом захватила вишивка картин хрестиком. Дуже подобається, що не треба рахувати, а можно розслабитись та спокійно вишивати. Вже зробила ікону, вишила оленів, родину вовків, тепер працюю над картиною, де цілуються хлопчик з дівчинкою. Мій син називає її "цілувашки"
  • 2015-01-15 12:43
    Назвати вагітність дуже приємним і комфортним станом - це дуже оптимістично, як на мене. А що до появи занадто багато вільного часу - так це точно перебільшення. Адже, хтось з дівчат продовжує відвідувати заняття в університеті, та готується до складання в авральному порядку заліків та екзаменів. Для тих, хто працює - необхідно якось підготувати на своє місце заміну, ввести у курс справи іншого робітника чи робітницю. Потім - дома маса справ, які край необхідно зробити до народження малюка: підготувати для нього кімнату, зробити якійсь косметичний ремонт тощо. 
     
    Хобі - не треба шукати: воно лібо є, лібо його немає. К народженню малюка треба готуватися не тільки майбутній матусі, а й майбутнєму татку. Треба раціонально і целеспрямовано використовувати час. Почитати умні книжки про те як розвивати та виховувати малюка, щоби він комфортно відчував себе в цьому світі. 
    Що є дуже важливим під час вагітності - так це приємні позитивні емоції, яких забагато не буває.
  • 2015-01-15 13:11
    У мене таких турбот не було. Моє захоплення до і після вагітності було захист дисертації. Це напевно був такий стрес для моєї дитини. Замість того, щоб співати їй пісні і читати вірші я вчила доповідь. Зате зараз моя дитина дуже любить книги і особливо, щоб їй їх читали. У рік коли її стригли вона вибрала мою дисертацію, хоча вибір був великий, гроші, іграшки, книжки.
  • 2015-01-15 18:36
    Даааа, у меня появились новые таланты во время беременности: ползание по всей кровати в поисках удобной позы, жрать всё что называется мясом и сладостью, мотать всем кишки. Нового в себе ничего не обнаружила.
  • 2015-01-15 21:49
    З першим синочком я пролежала всі 9 місяців на збереженні, навіть ворушиться забороняли. Тоді появився талант – терпіння. А, коли була вагітна другим, то вже не до талантів було, треба було няньчити старшого.
  • 2015-01-16 14:41
    А я почала під час вагітності грати в комп'ютерні ігри, до цього ніколи не грала. А тут ось просто конкретно підсіла на всі ці дії, стрілялки - отримувала масу позитивних емоцій.
  • 2015-02-02 13:01
    Я до вагітності вміла плести и шити. Однак, після народження другого сина почала експерементувати на кухні. До цього якось це заняття мене не надихало, а після почала пекти усілякі тортики, кекси, піци і т.д. При чому, одразу по поверненю з роддома. Можливо тому, що органвізм просто вимагав чогось смачненького. До речі, цьому дуже зраділи мій чоловік і старший син. Це найбільші поціновувачі мого таланту! Зараз чекаю на третю дитину, цікаво чого ще відкрию в собі.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.