2015-01-06 21:26:14

Планшет , на що звернути увагу при придбанні?

Дуже потрібна мені допомога) Зібралася я купувати #планшет , і виникла в мене проблема з вибором. Хочеться щоб і не дуже дорого, і щоб був добрий функціонал. Я не дуже розбираюся у технологіях та хочеться не марно витратити гроші на новий #гаджет. Хочу почути відгуки , якими моделями ви користуєтесь, які недоліки, які плюси вашої моделі. Постало питання до користувачів планшетів: на що потрібно звернути особливу увагу при придбанні?

3

Коментарі 10

  • 2015-01-06 22:45
    Нещодавно обирали з чоловіком плашет своєму синові на Новий Рік. Для нього важливо, щоб можна було грати, в неті сторінки продивлятися та читати електронні книжки. Ми обрали Лєново 3300 з 3g інтернетом (там є сім-картка, можна телефонувати та користуватися нетом, коли немає WI-FI). Ми повністю задоволені цією моделлю, як по ціні, так і по функціональним можливостям. Єдине, що камера там слабенька, але для нас це було не головне. Дитина щаслива, не може відірватися від свого подарунку. Тому раджу, перш ніж обирати планшет вирішити для себе, що ви від нього хочете.
  • 2015-01-07 02:46
    Згодна, щоб обирати планшет, потрібно спочатку визначитися, що ви від нього хочете: іграшки, спілкування в мережі, чи потрібен 3G інтернет, чи достатньо буде VI-FI? Моделі з 3G інтернетом коштують на порядок вище. 
    Моєму сину 5 років, і ми купили йому планшет DAF. Тато закачав йому 37 іграшок, також поставили йому карту пам"яті на 8 Гб. То що, спочатку грався в іграшки, а зараз тільки просить закачати йому нові мультики (постійно хоче нових). Так що я хочу сказати - коштує планшет близько 900 грн, але працює нормально, іграшки йдуть, мультики дивиться постійно. І досі "живий", хоча, ви ж мабуть у курсі, що таке п"ятирічний хлопчик і як він поводиться з речами.
  • 2015-01-07 10:26
    Планшетні комп'ютери - відмінна річ, але вимогливі до апаратних ресурсів додатки вони не потягнуть. З планшетника зручно писати в твіттер у відпустці, перегортати ЖЖ і дивитися фільми, але якщо вам потрібен портативний девайс, щоб працювати в поїздці - краще вибрати лептоп.
  • 2015-01-07 11:38
    Можу сказати те, що зараз майже всі планшета мають дуже високий функціонал і якість, тому вибір має бути за розміром, зовнішнім виглядом та ціною, яка Вас влаштує. Я вважаю, що Samsung Galaxy tab є непоганим вибором.
  • 2015-01-08 12:00
    Мені подарували планшет ASUSMEMO Pad HD7 Річ хороша,легка в експлуатації.І все мене в ньому влаштовуе крім одного ,,но,, - це те,що в ньму не підтримуеться функція 3g інтернету!А користуватися Wi-Fi інтернетом не завжди удобно.Тому бувае таке,що немае доступу в ,,всесвітню павутину,,! А планшет без інтернету - це не планшет!
  • 2015-01-08 12:37
    Пораджу вам придбати планшет з гарантією. Планшет це гаджет який ламається найчастіше. Як що брати на деяких сайтах - алиекспрес, таобао і т.д. то в більшості ви гарантію не отримаєте. Як що маєте гроші то купіть Apple і даю вам 100% що не розчаруєтесь. Крім Apple зараз є планшети на Android та Windows. Вони по ціні майже рівнозначні. У мене планшет з прозорого пластику, за рік одна маленька тріщинка (через необережність). Загартоване скло більш надійний матеріал, але ціна як мінімум на 40 долларів у них вища.
  • 2015-01-10 22:03
    Насамперед потрібно приділяти велике значення виробнику і технічним характеристикам апарату. Камера також важлива. Якість екрану і батарея відіграє велику роль. Ну і зрозуміло не потрібно забувати про кількість ядер. Завжди, перед тим як купувати будь-який пристрій - почитайте відгуки про нього, що б потім не пошкодувати про покупку і витрачені гроші.
  • 2015-01-10 22:05
    Я теж переконана, що краще Аррlе - нічого нема. Але дорогий, як для дитяти. Ми торік купили Prestigio, відпрацював місяців дев'ять і не допоміг жоден ремонт, хоч і гарантія була. Цього року дитя активно копить гроші на Apple.
  • 2015-01-11 20:39
    Я б особисто не радила купувати Lenovo, є і особистий приклад, і приклад друзів, коли планшети цієї марки ламалися після місяця використання. Також згодна, що кращого планшета ніж Apple не знайти)
  • 2015-02-09 22:58
    Люди добрі, звертайте увагу на Android, а потім з дороги до нього :) Ідеальний варіант, як на мене - взяти еппл. Так, ціна не з дитсадку взята, але і якість теж не дає образити себе. Практично в руках бував і еппл і андроїд (у мене самого мега-бюджетний Assistant AP-711). Якийсь час працював відносно швидко, майже не тупив, але через рік уже почалися конкретні зависи, тому зараз він у мене тільки для читання книг/доповідей на парах/рефератів, т.п. 
     
    З приводу відносно (!) недорогих планшетів можу додати, що краще відкидайте усі варіанти з дешевими марками і моделями, адже ті 1000-1500 грн того не варті (краще пустіть ті гроші на щось корисніше), тут або додайте ще трішки і візьміть відомого бренда (залежить також від ситуації, для чого саме планшет купується) або збирайте на еппл :)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.