2015-01-02 19:38:58

Розвиваючі Іграшки

Сьогодні індустрія іграшок пропонує безліч розвиваючих брязкалець, килимків, пірамідок, кубиків, пристосувань для розвитку дрібної моторики та інше.Всі вони виготовлені з різних матеріалів. Шелесткі, що шарудять, блискучі, шорсткі, гладкі, різнокольорові, яскраві... Все це допомагає нашим малюкам активно розвиватися і вдосконалювати свої вміння та навички.

 

А такі іграшки, як дитяче піаніно (в класичному вигляді, з тваринами, казковими героями) допоможе розвинути не тільки увагу, пам'ять, дрібну моторику, але й слух вашої малечі.

0

Коментарі 7

  • 2015-01-03 11:46
    Найкраща розвиваюча іграшка - це пазли. Ті дітки, які постійно зайняті складанням пазлів, мають в майбутньому математичні здібності, прекрасну пам'ять та чудове логічне мислення. А перебираючи в руках дрібні картинки пазлу, в діток розвивається добре дрібна моторика.
  • 2015-01-03 20:18
    Вибачте за такий коментар, але одночасно з піаніно потрібно купувати ще й заспокійливі таблетки)) Просто недавно була на дні народження, де малюку подарували таке піаніно - вже через півгодини хотілося втекти.
  • 2015-01-03 22:07
    Краще придбайте інше піаніно, приємне до вуха :-)
  • 2015-01-11 10:56
    Особисто я вважаю, що розвиваючі іграшки дуже корисні, але різним дітям підходять різні іграшки. Наприклад, мій старший синок був в захваті від різноманітних сортерів, а от молоший грався розвиваючим килимком, який я сама йому зшила, а також музичними іграшками. Все залежить від дитини. При цьому важливо, щоб ця іграшка не заважала тим, кто знаходиться навколо. Піаніно, звісно гарна річ, але лише в тому випадку, коли дитина дійсно має інтерес до музики, а не просто, щоб нервувати дорослих. Та й взагалі воно може дуже швидко наскучити. А от якщо мама вміє сама грати и зможе дитину навчити хоча простій мелодії, то це дуже добре!
  • 2015-02-11 13:25
    А я вважаю, що найкращі розвиваючі іграшки - це предмети побуту. Не те, що я економлю на своїй дитині, просто не бачу сенсу витрачати не маленькі суми на іграшку, яка швидко зламається чи набридне. Ось на днях нам подарували вовчка, то через 2 дні він зламався (чоловік грався:))). Взагалі син полюбляє кухонні прилади, розетки і таке інше.
    • 2015-05-30 16:54
      Повністю з вами згодна))) У нас двоє дітей в домі (мій син і племінниця), іграшок повно, а вони знайдуть якийсь непотріб (по типу старої розетки, камінці, матеріали для ремонту) і потім сваряться через ці речі.  
      Діти взагалі люблять щось нове, і будь-які іграшки їм швидко набридають. Мій син взагалі любить розбирати іграшки та предмети побуту і дивитися, що там всередині. Постійно щось в нього ламається, і я вже дивлюся на це філософськи, аби сам не скалічився. 
      За винятком моїх власних речей: колись заліз в мою косметичку та порозсипав тіні, поламав помади і т.д... ото було крику.
  • 2015-02-19 14:49
    Дійсно, все що оточує дитину, визиває її зацікавлення. Особливо, якщо постійно в руки щось бере мама. Не обов'язково купували дитині спеціалізовані іграшки. Не важливо які ці іграшки, адже дитина пізнає світ руками, очима. Всі предмети, які вона буде брати до рук, будуть розвивати її.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.