2014-12-04 22:03:44

Сайт імені себе. Як створити сайт самотужки

Всім відома істина: мужчина  повинен збудувати дім, посадити дерево і виховати сина. Але це завдання трішки застаріло. «В чому справа?» - спитаєте ви. Та все просто! Ми живемо двома життями, часто про те не здогадуючись. Крім звичайного буденного, більшість з нас живе ще й життям он-лайн. А отже, і завдання ускладнюються. У віртуальному житті ми повинні: створити сайт, підсадити на них якомога більшу кількість людей і,таким чином, виростити свою популярність.

«А для чого воно мені потрібно?»- резонно зауважите ви вдруге. Спробую пояснити.

По-перше, для меркантильних цілей. Кар’єрного росту, поповнення власного бюджету, похизуватися.

По-друге, для хобі та об’єднання однодумців.

І по-третє, для здобуття досвіду.

Тут знову у вас виникне запитання: «Ну, добре, переконав, але як це зробити?»  

Спробую допомогти.

Найпростіший спосіб у досягненні цієї мети – звернутися до спеціаліста. Але, зрозуміло, послуги такого роду не дешеві. Тому розглядаємо інший варіант – створи сам.

Створити оригінальний сайт самому досить таки важко і накладно. Тому розглянемо інший спосіб. Зараз є багато безкоштовних площадок, які пропонують створити самому власний сайт з готових шаблонів. Вибравши один із сотні шаблонів, вам прийдеться його ну хоча б трішечки «оригінальнити», щоб він відрізнявся від братів-клонів. Що для цього потрібно зробити.

Ви, мабуть, бачили що в сайтах, які себе поважають і цінують оригінальність, в адресній строці з’являється якась іконка чи логотип. Такий сайт зразу виглядає солідніше. Ми теж солідні, тому приділимо цій приємній дрібничці час. До того ж це зовсім не важко. Зробити іконку безкоштовно можна тутtools/dynamicdrive.com/favicon/

Далі. Для того, щоб ваш сайт «вигуглився», потрібно пам’ятати про теги (інформація про вміст твого сайту). Для цього потрібно збагачувати короткими (до 60 знаків) довідками про всі розділи сайту.

Наступне. Сайтові потрібне ім’я. Не для марнославства, для того ж знаходження в мережі вашого творіння. Готові шаблонні сайти отримують дуууже довгуURL. Хочеш свою і коротшу – треба платити. Але спершу треба провірити чи не зайнята. (imena.ua,ukrnames.com).

Зараз народ не любить багато читати. Тож писати треба чітко, короткими реченнями, текст розбивати на абзаци. Не використовувати більше трьох шрифтів і трьох кольорів (так радять психологи). Зробити його треба цікавим: добавити фото та відео.

 

Гугл буде провіряти сайт на обновлення раз на кілька тижнів, щоб використовувати твою інформацію для свого пошуку. Тому заливати на сайт новий контент треба не рідше, ніж поливати квіти.

0

Коментарі 2

  • 2014-12-22 17:05
    Планую створити власний сайт або блог з кулінарними рецептами для себе і для друзів. Наразі фотографую поетапно всі свої кулінарні "шедеври" в процессі приготування. А чи буде з цього комерційна вигода - час покаже.
  • 2014-12-25 20:28
    Якщо створювати на кулінарну тематику то краще сайт ніж блог. На сайті зручніше читати, розташувати статтю, знайти потрібну інформацію. Всі ідеї яку робиш з любов'ю як для себе і друзів можуть приносити гроші. Оскільки все що зроблено слюбовью зроблено добре і якісно. Якщо вашим друзям сподобатися сайт то вони порадять його своїм друзям і.т.д.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.