2014-12-25 19:02:50

Святкування у компанії: активний відпочинок чи ресторанне застілля?

   Привіт всім, хотілось почути вашу думку, коли ви збираєтесь компанією щирих ваших друзів чи з сім'єю, неодмінно вибираєте місце відсвяткування певної події чи просто влаштувавши собі маленьке свято і без причини.   Для мене це актуальне питання, тому що, скільки не аналізував всі за і проти, як не крути, активний відпочинок завжди вигравав. Так як ще поки що немаю сім'ї, їздимо частенько з друзями на природу, або в походи, це досить цікаво, захоплююче і інтригуючи, особливо якщо кожного разу - місцевість різна. І хотілось було спитати у людей, протилежної думки, а іменно тих, хто вибирає застілля в дорогому барі, ресторані чи іншому комплексі. Чим вас цікавить такий тип відпочинку? Які його переваги на вашу думку?   Останній раз святкував за столом день народження, 7 років назад,  і навіть щиро радий, що почали їздити, взнавати неньку Батьківщину і всі її красиві пейзажі. Інколи взагалі на старе добре місце, але з палатками і ночівлею.    Хотілось би також достукатись до тих людей які активно так , не пробували відпочивати. Вперед і до нових маленьких перемог.

 

P.S. Цікаво чи є любителі скайдайвінгу? Якщо так, підкажіть міста, де розвинута ця система, ми з друзями будемо щиро вдячні вам. Наразі вам дякую всім за увагу, чекаю ваших комментарів ;-)

0

Коментарі 5

  • 2014-12-25 20:38
    Коли в мене не було родини, я теж полюбляла активний відпочинок. Мені подобались шашлики на природі біля вогню, прогулянки під луною на морському узбережжі. Потім, коли з'вився чоловік, я стала більше приділяти уваги собі, стала вдягати сукні, носити елегантний одяг, взуття на високих підборах, бо коханий мене балує, завжди возить на авто. Більше мені не хочеться щось готувати, купувати продукти, міркувати над меню, накривати на стіл, вбирати за гостями та друзями, тепер я можу собі дозволити відпочивати, а інші меня обслуговують, готують, миють посуд, наливають вино. У ресторанах є святкова програма, я можу піти додому коли захочу, можу заказати саме те, чого бажаю.  
    Тепер моє життя більш спокійне, комфортне, і мені це подобається.
  • 2014-12-25 20:43
    Полюбляю відмічати Різдво з родиною саме тому що можна відчути тепло і комфорт з близькими людьми, зайвий раз поспілкуватися. Можливо це зумовлено тим що не так часто вдається бачитися з родиною, взагалі вважаю що Новий рік це сімейне свято. Краще його відмічати саме дома а не в ресторанах чи в барі. З друзями теж дуже весело та вони все ж таки друзі а сім'я є сім'я.
  • 2014-12-25 20:49
    Теж люблю активний відпочинок, але не завжди виходить з`їздити на природу. Іноді на заваді стає погода і тоді вже ми бачимо переваги ресторанного застілля. Не обов`язково сидіти весь час за столом, є багато розваг: більярд, караоке, усілякі конкурси. Можна і в боулінг сходити, там і застілля і турнір можна провести)
  • 2014-12-25 20:49
    З родиною та щирими друзями краще зібратися за столом вдома або на дачі. Активний відпочинок - є не завжди доречним і далеко не кожному подобається спати на карематах замість свого комфортного ліжка. Що ж до застілля в ресторані - то такий спосіб відмічати якісь події теж має право на існування. На колір і смак, як то кажуть, друзяка не всяк.
  • 2014-12-26 10:29
    Люблю поїздки і відпочинок на природі... виключно літом. На один день. Або якщо це база відпочинку, де є умови для комфортного проживання. Зараз зима, що можна робити надворі? Звичайно, якщо у вас є можливість відпочити в Карпатах, наприклад, чому б ні. В мене такої можливості немає, тому віддаю перевагу святкуванням вдома. Якщо і вибираємось в зимовий ліс, то на дві-три години, бо у всіх маленькі дітки. Бари і ресторани не дуже люблю, але відпочинок у ресторані це не обов’язково тільки посиденьки і набивання себе їжею. В багатьох закладає є жива музика, можна потанцювати. Якщо є ведучі вони влаштовують конкурси і розваги.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.