2015-03-21 20:50:32

Серіал Імітатор

В середині 90-х на 1+1 показали 2 сезони одного з кращих серіалів сучасності "Імітатор" (Pretender). Серіал розповідав про головного героя Джерода, юнака з абсолютно унікальними здібностями - ставати будь-ким. Перщі сезони були відзняті на 5+. На жаль, цього не скажеш про завершальні серії. Хоча для американців це типово вичавлювати максимум прибутку і знімати не доки вистачає фантазії та натхнення, а до тих пір поки рейтинги ще приносять прибуток.

4 сезони серіалу + 2 художніх фільми відзняті на його основі навіть в наш час стануть в нагоді для сімейного перегляду. Дійсно серіал можна дивитися всією родиною, як то кажуть від великого до малого. Відсутність вбивств, крові та іншої чорнухи, а також наявність повчальної складової робить цей фільм знахідкою не лише для тих хто виріс на серіалах ICTV, але й для сучасників. 

52

Коментарі 5

  • 2015-03-27 17:35
    Дякую що нагадали! Телевізором не користуюсь, дивлюсь всі фільми в інтернеті, тож в основному переглядаю ті що раніше дивилась і сподобались. Давно хотіла передивитись цей серіал, але забула назву.
  • 2015-03-27 19:17
    Про художні фільми я не знав. В основі "Імітатора" лежить унікальна ідея, де вундеркінд бере правосуддя в свої руки і здійснює його специфічним способом.  
     
    З тих часів пригадується ще серіал "Міленіум" ("Millennium") (1996–1999) - це якщо на когось нахлине ностальгія, ну і звичайно, "Колумбо" з "Секретними матеріалами". А ще про підводну лодку "Морський вовк" (чи як його там?!) з розмовляючим дельфіном. Про якісь саме цього серіалу зараз важко судити, так як в ті часи особливого вибору не було - що показували по телевізору, те й доводилось дивитись. 
     
    P.S. Стосовно повнометражних фільмів "Імітатор" - зараз пошукаю інформацію про них. Якщо сценаристи грамотно підійшли до свого завдання, то могли б получитись якісні фільми.
  • 2015-03-28 17:52
    Коли я була маленькою дівчинкою, то захоплючалась Імітатором. Мені здавалося, що він і справді такий розумний та кмітливий. Любила цей серіал, дивилась із задоволенням. Дякую, що нагадали про нього. Треба передивитись його, бо він позитивний, цікавий, та стимулює працювати над собою.
  • 2015-04-02 19:15
    Отже, глядач має один, але дуже вагомий засіб боротьби проти неякісної кінопродукції - це голосувати ногами, тобто залишати кінозали або вимикати телевізори тощо. Вас же ніхто не примушує дивитися якусь ахінею і нудьгувати годинами перед блакитним екраном. У житті є багато справ і розваг більш цікавих та креативних, а ніж гаяти час та жити не своїм власним життям, а вболювати, за вигаданих талановитим режисером, героїв.
  • 2015-05-20 13:54
    Можу порекомендувати вам для перегляду ще серіал "Царство" ("Reign"), дещо на кшталт "Гри престолів" ("Game of Thrones"). Особисто мені дуже сподобався, має історичне підгрунтя сюжентої лінії, та й актори непогані.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.