2014-12-23 22:53:13

Тематичні святкування Нового року

Яким би гарним і незамінним здавалося традиційне святкування Нового року в колі сім'ї, все ж таки знайдуться ті, хто прагне аж ніяк не тихого і затишного застілля, а надає перевагу різноманіттю та всьому новому.    Тематичні вечірки будуть досить хорошим варіантом у цьому випадку, вони підійдуть для святкування із друзями, у робочому колективі, і навіть у сімейному колі.    Нижче наведу ідеї тематичних святкувань Нового року, котрі мені найбільше сподобалися.    Національна вечірка    Можна організувати безліч варіантів святкування в національному стилі від простого, що передбачає лише наявність у присутніх національних костюмів та відповідні декорації, котрі перегукуюся з новорічним декором до організації урочистостей на мотиви відомих творів, таких як, наприклад, «Вечори на хуторі біля Диканьки».  Я впевнена, що поєднання новорічного та національного стилів буде до вподоби багатьом, а вкраплення деталей та звичаїв тих часів принесе незабутні емоції.    Новий рік в латиноамериканському стилі    Відтворити жарку атмосферу Мексики, Бразилії чи Аргентини допоможуть вам яскраві костюми, широкополі капелюхи та відповідна музика: запальна сальса, чуттєва румба та пристрасне танго. А замість звичайних страв подайте на стіл традиційні латиноамериканські страви, такі як начос, бурітос, кесаділья. Шампанське можна замінити текілою або ромом. Така гаряча новорічна вечірка запам’ятається надовго.    Новорічна вечірка в стилі «Диско»    Даний варіант не потребує нічого надзвичайного, лише наряди того часу та ритми 80-х. Святкування в такому стилі декому дозволить перенестися в його юність, а іншим просто насолодитися перевагами того часу.    Японський стиль    Кімоно, самураї, японські страви з рису та риби, палички для їжі, східні мотиви у музиці – і святкування Нового року буде незабутнім. Можна розіграти якусь веселу сценку про пригоди відважних самураїв, а також взявши участь у конкурсах, отримати нагороди в японському стилі, наприклад, такі як ляльки, віяла, картини, посуд.    Бал-маскарад    Незамінними атрибутами тут будуть загадкові маски на обличчях та пишні вечірні наряди для жінок. Чоловіки-лицарі можуть організувати тематичні конкурси щоб завоювати прихильність «дами серця». І головне – багато  музики і танців.     Казковий новорічний вечір    За основу можна брати будь-яку казку і скопіювати вбрання та особливості поведінки  її персонажів. Непогано буде заздалегідь розподілити ролі і навіть зіграти невеличку виставу. Хорошим варіантом тут може послужити казка «Аліса в країні чудес», але вибирати варто на свій смак та за згодою всіх хто буде присутнім на святкуванні.    Отже, цілком зрозуміло, що варто лише додати трішки фантазії та винахідливості і ваше новорічне свято стане цікавим, сповненим емоцій та незабутніх вражень.

87

Коментарі 9

  • 2014-12-24 00:37
    Мої сусіди ніколи не вибирають тихе святкування, з ними мусять святкувати всі хто живе поруч навіть якщо того і не бажають і тому я просто з пересторогою чекаю того, що вони вигадають на цей раз. А ідеї досить цікаві хоча у нас буде Новий рік у стилі "Без гаджетів", а умови дуже прості всі телефони, планшети і тому подібне залишити вдома і просто відпочивати і радіти зустрічі Нового року.
    • 2014-12-24 17:33
      Мені здається, що в такому "стилі" варто було б майже всім відзначати Новий рік чи будь-які сімейні свята, а особливо тим, що не можуть залишити телефони та ін. ні на хвилинку і живуть аж ніяк не в режимі реального часу, свідомо відмовляючись від живого спілкування та цінних хвилин перебування разом із найдорожчими людьми. :)
  • 2014-12-24 00:48
    Дуже цікаво, після таких ідей явно не хочеться святкувати його *як зазвичай*. Тепер потрібно спробувати створити щось тематичне! Ось японський стиль це дуже цікаво через кількость різних варіацій костюмів. Ну і додати в меню *суші*, мало хто може встояти перед ними )
    • 2014-12-24 17:36
      Дійсно, із любителів посмакувати суші мало хто відмовиться саме від такого варіанту святкування Нового року ;)
  • 2014-12-24 00:58
    Мені здається найкраща ідея саме для Нового року - бал-маскарад. У холодні зимові дні так хочеться відчуття казки та свята, що я із задоволенням реалізую підказаний вами сценарій вже зовсім скоро. Адже до свята залишився всього один тиждень!
    • 2014-12-24 17:38
      Бажаю вам щоб ваш бал-маскарад дійсно переніс вас у казку і ви із завмиранням серця ще довго згадували приємні моменти та емоції від цього свята.
      • 2014-12-24 21:13
        Дякую! Вам також бажаю щасливо провести це свято!
  • 2014-12-24 10:46
    Ми проводили таку вечірку. Правда давно, коли були студентами. Тематики не було ніякої, просто кожний прийшов у якомусь незвичному костюмі. В результаті мали піратів, відьом, казкових фей, аборигенів з племені тумба-юмба, індіанців і вампірів. Причому ніхто створення своїх персонажів не витратив ні копійчини. Те, що було вдома + безмежна фантазія. Це було справді найкраще святкування Нового року.
    • 2014-12-24 17:41
      Зазвичай найприємніші та найгостріші емоції запамятовуються надовго і як показує ваша історія варто лише вкласти максимум фантазії та бажання.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.