2015-05-03 14:33:09

Трохи про те, як переїхати в інше житло з максимальним комфортом

Сьогодні трохи поговоримо про те, які речі можуть зробити #переїзд максимально комфортним. Отже, в процесі підготовки, я би радила запастись наступним:

  • коробками;
  • газетами чи іншим папером;
  • скотчем;
  • плівкою (типу харчової);
  • парою маркерів.

В першу чергу, потрібно запастись великою кількістю коробок. Мені найбільше сподобались ті, що призначені для яєць. Вони достатньо великі і міцні. А ще їх зручно нести одній людині. Крім того, можна взяти декілька великих коробок для легких речей, а також пару невеличких - для посуду і різного дріб*язку. 

Щоб запакувати меблі і техніку, що не влізають в коробки, брала одіяла (з тих, що влізають в пральну машинку!), обгортала ними потрібні предмети, а потім закутувала їх в плівку. В газети загортаємо посуд, а також різні керамічні фігурки і подібні речі. 

Також треба дуже багато скотчу (в мене пішло десь 5 великих рулонів)і пару маркерів, щоб підписати коробки (це потрібно зробити, щоб правильно завантажити речі в машину, а також для зручного розпаковування).

1

Коментарі 9

  • 2015-05-04 13:40
    Коробки з під яєць використовувати не можна ні у якому разі. Адже, вони можуть містити масу шкідливих бактерій і спор патогенних мікробів, в ому числі - сальмонелу. Краще взяти коробки з під електронної техніки або харчових продуктів та фруктів, яких багато в будь якому супермаркеті.
  • 2015-05-04 14:04
    З переїздом все зрозуміло. Як новий будинок? Коробки розпакували?
  • 2015-05-04 14:22
    Переїзд так хвилює, як путівка в нове життя. 
    Я коли переїжджала до чоловіка, пакетами речі переносила, бо квартира в сусідньому дворі))
  • 2015-05-05 14:18
    Доводилось переїзджати декілька разів за останні роки з квартири на квартиру, можу сказати, що ніж декілька раз з торбами їздити туди-сюди, краще один раз викликати вантажне таксі – зекономиш час та нервові клітини. Крім того, якщо є можливість, зручно пакувати в окремі коробки першочергові речі. А ось на крихкі предмети ми одягали для захисту шкарпетки :)
  • 2015-05-09 02:29
    Якщо чесно, скільки разів я не переїжджав, ніколи не вдавалося це зробити спокійно. Я навіть робив все як ви сказали, але зрештою речі губились, починалась плутаниця. Це стрес, його треба пережити.
  • 2015-05-13 09:30
    Для мене переїзд подібен кінцю світу! По перше маю багато квітів і перевозити їх завжді проблема, а по друге я не люблю змін, такий я вже консерватор. Але якщо прийдеться, то звернусь за допомогую до спеціалістів.
  • 2015-05-17 13:43
    Коли ми переїзджали, то посуд та техніку покували у коробки, меблі перевозили одним днем, тобто з одної квартири винесли, а в іншу занесли (що змогли вносили цілим, ішне по часткам). Речи, одяг, білизну я клала у великі сумки (клітчаті, дешеві такі, їх завжди продають на ринках, називають баулами). Мені було зручно складати до баулів речі і потім розпаковувати, вони гарно видержали навантаження. Дрібничкі ми пакували у пакети для сміття із надписом "міцні" та зверху обгортали скотчем. Оскільки переїзджали за день, то ніяких негераздів не було. 
     
    П.С.: Колись давно при переїзді я склала рушники із продуктами, масло із пляшки якось витекло і всі речі прийшлось викинути. З того часу я ніколи не кладу в одну сумку речі і те, що може вітікати.
  • 2015-05-21 21:05
    Цікаво як буває у людей. Ось читаю поради і не розумію як люди так живуть взагалі, стільки зайвого.  
     
    Коли я кудись їду, а я часто міняю місце проживання, то важче ніж сумка з ноутбуком в руках не тримаю. Катаюся без нічого. Все що мені потрібно - типу одяг і робопилесос я поштою на випередження відправляю.  
     
    Ось це я розумію комфорт, коли взагалі нічого зайвого нема
  • 2015-06-15 23:49
    А ще потрібна окрема валізка для документів, грошей, коштовностей та інших цінних маленьких речей. И щоб вона була постійно у руках когось із близьких. У безладі, який виникає при переїзді, це дуже важливо.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.