2014-12-24 00:02:32

У чому зустрічати 2015 рік?

Вже давно стало модною традицією зустрічати свято Нового року з врахуванням східного календаря. Ми не тільки придумуємо, які страви подати до столу, щоб догодити символові року, але й прикрашаємо дім його кольорами і, звичайно ж, стараємося вибрати відповідний одяг.

Так що ж у 2015 році сподобається Синій Дерев’яній Козі?

 Варто надати перевагу синьому (здивувала вас, правда?), зеленому, фіолетовому, ніжно блакитному та кольору морської хвилі. Не залишайте без уваги білий і усі відтінки сірого, тому що  вони відповідають природному окрасу цієї тварини.

Тканина повинна бути натуральною та м’якою – наприклад, оксамит, замша, кашемір або вовна. Про синтетику відразу забудьтесь, інакше ви просто образите господиню 2015 року.

А так як у Кози ідеальний смак, вона дуже аристократична та елегантна, то для новорічної ночі найкраще підійде витончений образ з елементами прояву індивідуальності. Однак не зациклюйтесь лише на вечірніх сукнях – ви можете сміливо вибрати дещо більш зручне і цікаве, адже Коза ще й поважає екстравагантність.

Гайда за покупками – до Нового року залишилось всього декілька днів!

0

Коментарі 10

  • 2014-12-24 00:22
    А ще не варто приділяти багато уваги різним аксесуарам краще зменшити їх кількість до мінімуму, хоча кому як личить. А відносно одягу, то звичайно треба обирати натуральність і вибирати або білий або світло коричневий колір, а головне щоб ваші щічки були червоненькими не від косметики і від того, що ви втомилися і не встигаєте накрити на стіл, а від гарного настрою і приємних вражень - ось ці фактори дійсно підкупять Козу.
    • 2014-12-24 00:28
      О, так, ці "чудесні" моменти, коли не встигаєш накрити на стіл))) Саме тому намагаюсь зустрічати свята там, де за мене це зробить хтось інший. Тоді хоч людиною себе відчуваєш! Шкода, що не завжди на таке вистачає коштів.
      • 2014-12-24 00:31
        Або маленькі рученята не відпускають маму кудись далеко.
  • 2014-12-24 00:24
    Ну якщо саме так підійти до нового року , то тоді вже краще одягати те , в чому тобі дійсно зручно. Ось так можна підкреслити свою індивідуальність. А краще всього додати до своїх улюблених речей щось пов'язане з новим роком і буде вам щастя)
  • 2014-12-24 01:25
    Зустрічають по одягу, проводять - по розуму. Я б не надавав стільки вимог для одягу, тим паче якщо це коло друзів чи сім'ї, адже там головне настрій і враження. Наприклад я зустрічаю новий рік, вже як традиція, з друзями, так вийшло що не всі живуть в місті, хтось поїхав на навчання за кордон, хтось працює там , а хтось, як і я, ще поки що в рідному місті:) І коли збираємось, ця атмосфера спокою, якоїсь "єдності", коли почуваєш себе у своїй тарілці і ділишся враженнями за рік, чи вспоминаєте щось з дитинства, оце саме основне :) добра, гарна, щира розмова з любимим людьми, над цією атмосферою треба краще б попрацювати, тому що інколи повсякденні труднощі не дають згадати , чи навіть просто немає настрою, через якісь проблеми , тощо. От тут треба прикласти зусиль щоб життєві дрібниці, відвинути десь у сторонку і присвятити трішки часу для чогось вищого і я б навіть напевно сказав "святішого" =)
  • 2014-12-24 10:28
    А ми ніколи не приділяємо уваги в чом святкувати Новий Рік. Коли в нас не було дитини завжди гуляли великою компанією і головним була зручність. Адже спочатку всі разом готували, потім їли, а потім це все необхідно було прибрати -). І обов’язково прогулянка до центральної ялинки зі спалюванням бенгальських вогників і розпиванням шампанського. Тож ще необхідно було вдягатися тепло. Головне, щоб всім було весело!
  • 2014-12-24 20:22
    Наступає мій рік, бо я Баран за гороскопом. Сподіваюся, що, нарешті, все стабілізується в житті та кар'єрі. Стосовно зустрічі Нового року... Гадаю, зустрінемо у різних відтінках синього кольору та обов'язково з капусним салатом. Нехай цей рік принесе злагоду до кожної родини та всій країні.
  • 2014-12-24 21:16
    Видно, я зовсім відстала від життя - я і не знала, що 2015 рік це рік Синьої Дерев'яної Кози О.о 
    Особисто я не залежу ні від яких там Коз :D Я одягну своє улюблене "ельфійське" платтячко і все. Обставлюсь свічками, якось їжею і буду в тисячний раз передивлятись "Володаря Перстнів" :)
    • 2014-12-24 21:25
      Ви нагадали мені мій минулий Новий рік. У нас з чоловіком немає телевізору, а хотілося стукнутися бокалами після промови президента і відліку часу годинником. Надіялись, що побачимо це через інтернет, але й він нас підвів - зник у самий відповідальний момент. Тому зустрічали свято і загадували бажання ми аж в 00.40 вже від запис бою курантів) А потім дивилися фільму про японську війну. Так романтично, правда?)))
  • 2014-12-24 23:30
    Никогда не обращала внимания на астрологические прогнозы, касающиеся выбора одежды. Может, я излишне прагматична, но выбирать синий цвет наряда для празднования Нового Года только потому, что это год Синей Козы - кажется мне слегка абсурдным.  
    Разумеется, у каждого своё мнение на этот счёт. Но я считаю, что любой наряд, прежде всего, следует выбирать из соображений уместности. Одно дело, когда вы празднуете Новый Год в ресторане, другое дело - когда в домашней обстановке в узком семейном кругу, например. В первом случае я надену вечернее платье, туфли на высоком каблуке, красивые украшения. Во втором случае - могу выбрать уютный свитер с новогодней тематикой и джинсы.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.