2015-01-03 14:11:21

Хто й досі вірить в те, что #ДідМороз існує?

#НоворічнаЯлинка#НоворічнийНастрій

Хочу повернутись в ті часи, коли батьки тебе вкладали спати 31го грудня, а ти перед сном біжиш до ялинки, щоб подивитися, чи нема там подарунків. Гарні були часи, коли ти прокидаєшся і відразу біжиш до ялинки за подарунками та тобі все одно які вони там, аби були) Тепер такого вже не буде, тепер ми будемо класти подарунки своїм дітям під ялинку. Будемо дивитися на їх щасливі обличчя і самі радітимем. #НовийРік це свято, коли здійснюються всі бажання. Бажаю вам добра та здоров'я.

3

Коментарі 6

  • 2015-01-03 15:55
    Звісно, що у діда мороза я вже не вірю, але я, як маленька дуже хочу побувати в Лапландії, у будинку Діда Мороза. А ще більш я хочу відвезти туди дітей.
  • 2015-01-03 21:24
    Існує)) От в мене був подарунок під ялинкою, і не треба переконувати, що його поклав туди мій чоловік)) 
    А взагалі, це дуже гарна традиція, і мене дуже дивують батьки, які змалку розказують своїм дітям, що Діда Мороза нема - повірте, такі є. Нехай хоч в дитинстві малюки вірять в чудо.
  • 2015-01-03 22:03
    Я вже не вірю в казки, але роблю все від мене залежне, щоб моя дитина вірила в чудеса якнайдовше. тому ми робимо адвент календар, куди чарівний гномик кладе завдання і сюрпризи. Миколай нам приносить подарунки. І Дід мороз кладе під ялинку подарунки. А в цьому році Дід Мороз ще й листа надіслав. Дитина була дуже задоволена, поділилась цією радістю з усіма друзями.
  • 2015-01-03 22:31
    Пам'ятаю зі свого дитинства, як в новорічні дні розповідала віршики біля домашньої ялинки (а під нею іграшковий Дід Мороз з червоним мішком і Снігуронька). Так от, поки я розповідала, мамі вдавалося якось непомітно підкласти подаруночок чи цукерки під ялинку, а я поверталася і щиро дивувалася- ну як це відбувається?!!! Я вірила в Діда Мороза і його чарівні подарунки, і це було так чудово і казково))) А от нинішні діти (можливо й не всі), але якісь матеріально зацікавлені, чи що. Сестра розповідала, якого листа Діду Морозу написала її десятирічна донька- "Дідусь Мороз, ти такий гарний-чудовий-бла-бла-бла, я хочу собі такий-то одяг (тільки купувати його обов'язково зі мною!), або новий сенсорний телефон, або подарунок грошима- в такому випадку 200 грн". Ось такий лист(( В якому немає ні казки, ні чарівності... аж сумно і несвятково...
  • 2015-01-04 11:50
    А я от сьогодні задумалася: у Діда Мороза день народження на Новий рік. А він завжди був Дідом Морозом? Або спершу Малюком Морозом, потім Хлопчиком Морозом, потім Юнаком Морозом, потім Дядьком Морозом, а потім вже Дідом Морозом! 
    І взагалі - раз він дід, у нього просто зобов'язані бути діти! Бо внучка ж є - Снігуронька. Дружина не обов'язково (хіба мало на нього жінок вішається, всім у житті подаруночків хочетьсяf), але діти ж повинні бути однозначно!
  • 2015-01-07 11:47
    На жаль, вже давно не вірю в Діда Мороза. Не пам'ятаю навіть коли саме перестала вірити, але точно давно. Але при цьому своїм племінникам говорю, що Дід Мороз існує і приносить їм подарунки. Нехай у дітей буде казка, адже зараз так мало казки.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.