2015-01-12 22:19:48

Худнемо смачно

Новорічні свята уже позаду, а от весна і літо попереду, тому потрібно приводити себе в форму завчасно. Звісно спорт це найкращій спосіб зберегти своє тіло в гарній формі, проте інколи хочеться і чогось смачненького.

Якщо ви хочете зменшити об'єм талії, зменшити вагу і трішки очистити свій організм пропоную скористатись корицею і медом.

Корисні властивості меду , тобто ферментів, що в ньому містяться відомі давно, для того щоб його споживання приносило користь потрібно обирати так званий “сирий мед” так як в пастеризованому, ферменти майже відсутні, його можна використовувати, наприклад для випічки.

Корисні властивості кориці теж знають давно, проте в більшості нею користувались в народній медицині, але останнім часом після багатьох досліджень її користь підтвердили і науковці. Сучасні дослідження підтвердили, що вживання кориці веде до зниження холестерину в крові, зниження рівня глюкози, а також стабілізації рівня інсуліну.

Кориця запобігає утворенню жирових клітин, і розщеплює наявні, знижує апетит, саме тому її вживання сприяє схудненню.

Найпоширеніші рецепти схуднення пропонують поєднати корицю і мед, саме за їх властивості.

Проте спочатку ознайомимось з протипоказаннями, щоб не нашкодити своєму організму .

Так як наша спеція дуже смачна, застереження для ласунів, не варто її вживати надмірно, ложками, адже вона подразнює шлунок. Тому людям з виразкою , варто обмежено вживати корицю.

Не варто худнути за допомогою кориці і меду людям з гіпертонією і важкими хворобами серця, так як кориця може сприяти підвищенню тиску.

 

При вагітності кориця у великій кількості теж протипоказана ,так як може призвести до викидня.

Категорично протипоказано лікуватись і худнути за допомогою кориці людям з хворою печінкою і нирками, так як в кориці є токсичний кумарин.

Якщо протипоказання до вас не стосуються то можете скористатись самим простим для схуднення рецептом.

Зранку за 30 хв до їжі, на голодний шлунок випивайте стакан води змішаної з 1 чайною ложкою меду і 0.5 чайної ложки кориці. Краще приготувати суміш звечора так як розчиняти корицю і мед потрібно в холодній воді.

Корцю і мед можна додавати до соків, або холодного чаю.

 

 

1

Коментарі 8

  • 2015-01-12 23:05
    Дійсно, що після свят треба худнути)))Спробую мед, як Ви писали, навіть не здогадувалась, що так можні скинути зайвій кілогррам чи два))))
  • 2015-01-12 23:08
    Треба спробувати. Гадаю, рецепт корисний. Мені матуся інший підказала: 3 ложки вівсяних пластівців залити 5 ложками холодної води ввечері, зранку додати трішки горішків, маленьку ложечку меду та з'їсти, потім бажано три години нічого не їсти. Чудово чистить організм та можна скинути кілька зайвих кіло)))))
  • 2015-01-12 23:36
    Кориця з медом- дієвий засіб для приведення себе в форму не лише зсередини, а й ззовні, у вигляді розігріваючих обгортувань і скрабів, які викликають прилив крові до поверхні шкіри і допомагають боротися з її нерівностями в проблемних місцях. Але також маються протипоказання.
  • 2015-01-13 12:09
    А я ще можу добвити, що худнути можна не лише споживаючи смачну їжу, але й тоді, коли просто вдихати смачні запахи. Запах кориці, ванілі, апельсина, лимона, грейпфрута та мускатного горіха сприяє схудненню. Вчені радять, щоб кожна кімната мала свій особливий запах. І тоді, коли ви будете там знаходитися, то зможете просто вдихаючи аромати, непомітно худнути. Я збираюся вже сьогодні почати перевіряти цю інформацію. Вже накупила спецій та цитрусових для проведення експерименту.
  • 2015-01-13 14:12
    останнім часом кожного ранку після сніданку п`ю чай з корицею та медом замість цукру. Не мав наміру схуднути, просто так смачно виходить) 
    і ще в мене таке питання. Ви написали, що кориця підвищує тиск, а у людей з зайвою вагою в основному тиск і так підвищений. таким людям краще не вживати корицю? або цей спосіб схуднення лише для людей, які хочуть скинути 1-2 кілограми?
  • 2015-01-14 12:39
    Схуднути смачно просто неможливо! Чому? Тому що для схуднення потрібно нічого не їсти! Кориця дійсно може підняти тиск, а це вже дуже великий ризик. Я схудла на 14 кіло за два місяця, але я дотримувалась жорсткої дієти, та виконувала фізичні вправи.
  • 2015-01-16 17:32
    Моя подруга зхудла вже на 25 кг за дієтою Дюкана. Вона не надто жорстка, але дуже дорога. В день приходиться витрачати десь 200 грн. Інколи менше, але інколи більше. Я не могла собі уявити, що в неї вийде. Тепер хочу й собі сісти на неї. Тільки треба ще одну роботу знайти, щоб таке оплатити))).
  • 2015-02-10 11:53
    Ще один дієвий метод для схуднення - поротеїнова дієта. В комплексі з помірними фізичними навантаженнями отримаємо результат. Тут докладно описано: http://otvetrazom.ru/proteinovaya-dieta.html

© 2010 - 2024. Всі права захищено.