2015-04-03 23:32:39

Цитата дня.

Принципово викладаю мовою оригіналу, бо ліньки перекладати))

Не ищите никогда, никому, никаких оправданий. Если человек так поступил, значит, он так хотел.

1

Коментарі 7

  • 2015-04-06 11:20
    Ти відчув, що відкрив знання самого себе, себе - невідомого тобі?  
    Тільки тепер ти почнеш вчитися далі розуміти себе. Погодься, сам собі часто не можеш пояснити, чому ти вчинив так в ситуаціях, які пропонує тобі життя. Що вплинуло на обставини в твоєму житті? Чи зможеш пояснити самому собі вчинок, який вчинив, і тобі сьогодні соромно?  
    Так влаштована твоя невгамовна душа і пізнавати себе вона буде нескінченно, набираючи для себе досвід життя, реалізуючи себе як особистість. Тому ми невтомно подорожуємо в дивовижний світ, назва якому - людина.
  • 2015-04-06 16:44
    Можна, як доповнення сказати: "Что сделано - то сделано". Ніколи не треба ні про що жаліти, іноді краще сприйняти те що сталося - бо така доля. А людина, я певна, сама відповість за свої вчинки...
  • 2015-04-07 22:30
    Це слова справжнього оптиміста. Ніколи не треба засмутяться того, що вже відбулося, що було, то вже давно минуло й значити , цьому бути. Хороші і мудрі слова. Треба дивитися тільки вперед, а назад дивляться тільки слабаки.
  • 2015-04-09 16:10
    Звісно це так...але чи то я така наївна чи добра,але я усе життя виправдовувала людей,які мене якась ображати,чи робили те що я неочікувано від них. А взагалі хто можу уявити,якби воно жилося якби усі відпочатку розуміли зміст приказок і слідували їм? Або слухали чиїсь поради та застереження.... Як не крути більшість все таки вчиться саме на своїх помилках. Навіть є така приказка що краще жалоби про зроблене, чим про незроблене. Що до цитати....так якщо людина щось робити або не роби це її вибір.....у мене сумний приклад....в мене розпалася сім'я якої і не було....батько моєї дитини працював в іншій країні у своєї сестри, ну тобто це більше було схоже що він їй допомагав. Але коли почалися у нас відносини,звісно я мріяла життя разом,про сумісне вирішення проблем, або взагалі щоб він вирішував складні питання і тому подібне. Але ні....його просили допомогти сестрі,яка звикла все за всіх вирішувати (і чомусь всі її слухали), а я не вписалася, я не слухала...він не приїхав на пологи,бо його не пустила сестра, бо нікому було працювати, приїхав потім може на тиждень і знову мати просила щоб їхав бо сестрі погано. Мені казали все одно поки дочка мала батько не потрібен,а так там заробляти,а в Україні не заробе.... Бла бла Бля, коротше кажучи....я чекала, я просила його, щоб жити разом, що була сім'я... Тоді він зробив так як хотів....ось уже дитині два роки, сестрі він більше не потрібен,вона вже без нього справляється.... І він приїхав.... Але два роки!!!! Він не той кого я хотіла бачити поруч....я спочатку виправдовувала його,що він не може відмовити мамі та сестрі....але виходить що він може відмовити своїй донці, матері дитини, тобто своїй власній родині...тепер він не потрібен і мені. І це його вибір!!! Хоча тепер клянеться у коханні, що жити без нас не зможе.... Але це ж все балачки? Я не вірю вже і не хочу....і не кохаю....міг же жити два роки без нас хай і далі живе....не хочу вже виправдовувати і жилети усіх....
  • 2015-04-13 14:49
    Слова самовпевненої, цілеспрямованої та самодостатньої людини. Нащо когось виправдовувати? Життя одне, треба поспішати жити і памятати, що не завжди правильно робити так, як хоче хтось інший. Іноді треба робити щось для себе.
  • 2015-04-13 23:46
    Судячи з усього, в вашому житті склалася певна ситуація, в якій ви шукали відповіді на свої питання. Когось виправдовували, шукали пояснення його діям, і саме ця фраза стала для вас на той момент істиною. 
    На жаль, це так - якщо людина вчинила так, значить, вона хотіла вчинити саме так. І це потрібно прийняти, як би нам важко не давалися такі рішення.
  • 2015-04-14 14:58
    Людина не завжди може чи вміє володіти собою. Невже ви ніколи не жаліли про те, що когось дуже образили, або не допомогли, чи не промовчали, не посміхнулись, а з мухи зробили слона і посварилися зі своїм чоловіком або подругою? 
    Як найчастіше, в екстремальній ситуації людина діє імпульсивно, навіть, не віддаючи собі звіту навіщо так чи інакше зробила. Не все, далеко не все, а точніше - мало що в нашому житті залежить суто від бажання. Існує чимало об'єктивних обставин, яким ми мусимо коритися. Це не означає, що не треба відстоювати свою думку та ін. Важливо, щоби наші дії не шкодили і не заважали іншим. Не можна щось робити тільки для себе. Треба щось робити добре і для інших людей. Наприклад, лікар - лікує, співець - співає, дворник - прибирає і т.н. Не гідно бути тільки споживачем, треба і самому щось створювати. При всіх неоднозначних оцінках особистості білоруського керманича Лукашенка, я цілком підтримую його ініціативу штрафувати туніядців. Це не справа грошей, а справа громадянської позиції. Так от: любому суспільству потрібні творці, а не пасажири, навіть, якщо їхні кишені повні дензнаків.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.