2015-01-02 17:20:20

Чому треба мати вдома фотоальбом

В час  розвитку інформаційних технологій у кожній родині є кілька гаджетів, за допомогою яких можна знімати якісні і цікаві фото. Мережа Інтернет пропонує  різноманітні програми, щоб ділитися фото і видео. У соціальних мережах у профілях користувачів ми можемо знайти масу фотографій із життя власника,  фото його подорожей, важливийх подій, селфі і таке інше. Фотографії стали невід`ємною частиною життя сучасної людини, особливо це стосується молоді. 

Фотографії стало так багато, що ми  перестали  цінити ії і поважати вдалий ракурс або своєчасний знімок. Як кажуть, фоток багато, а показати нічого. Мені 30 з гачком і я памятаю, як у школу чи літній табір приїжджав фотограф. Це була подія. Групові фото, портрети – тоді це було маленьке свято.

У наших бабусь можна знайти альбоми з картонними сторінками, в яких є прорізи для фотократок. Зверніть увагу, як бабусі  дивляться на цей альбом, як його бережуть.

Коли до вас приходять гості – завджи хочеться щось показати цікаве. На щастя, зараж у продажу багато фотоальбомів для малят – яскраві, з полями для опису подій, достягнень, темпів росту, тощо. А давайте зробимо альбом, де не тільки малюк, а уся родина? Маю декілька порад для виготовлення цікавого фольальбому.

·        Друкуйте фотографії різного формату. Сторінки з фоткартками різних розмірів виглядають  неординарно і весело.

·        Не бійтесь вирізати з фотокарток!  З прямокутної фотографії можна зробити овальну, у формі сонечка, листячка, сердечка, геометричних фігур.

·        Придбайте пару маркерів, якими можна писати на фотокартках. Можна написати смішні написи просто на фотках. Або домалювати вуса чи ріжки)

·        Між фотократками можна вклеювати вирізки з газет з цікавими фактами, навіть засушене листя, малювати різнокольорові малюнки, або залишити  відбиток ваших долоней.

 

З роками люди, особливо жінки, стають дуже сентиментальними. Такий фотоальбом може стати чудовим подарунком для бабусі та дідуся, особливо ящко там їхні окнуки щасливі і посміхаються. Такий альбом можна створювати усією родиною, що дасть додаткову змогу провести весело час разом. Спробуйте! Вам обов`язково сподобаєтьcя і процес, і результат.

1

Коментарі 7

  • 2015-01-03 00:20
    Підтримую думку, що папір краще :) Альбоми таки так зручніше показувати і приємніше розглядати. Правда на рахунок вирізання розрізання фотографій - тут я не погоджуюсь ... фото - це фактаж події або подорожі ... що ж це за фактаж, якщо його порізати? ;)
  • 2015-01-03 11:36
    Мені дуже сподобалися ваші ідеї!!! Я практично фанат всіх цих фотоальальбомів, фоторамок і т.п. Я не раз думала зробити щось подібне із вирізуванням фото, написами, але чомусь завжди зупиняюся на класичному варіанті - стає просто шкода різати фото :) Та от зараз думаю, що можливо, варто цього разу спробувати :)
  • 2015-01-03 11:54
    Я за фотоальбоми в кожному домі! Адже величезна частина спогадів про знаменні події в житті кожної людини зберігаються в фотоальбомах. Випускні вечори, веселі весілля, народження дітей. Альбоми з фотографіями - це ціла епоха в житті кожної людини, яка пов'язана з певними подіями і датами. Кожен знімок, як архівний документ, підтверджений історіями про минулі події.
  • 2015-01-03 19:46
    Так, дивись справжній фотоальбом набагато приємніше, чим просто фото на екрані телефону або комп'ютера. Але додатковою перевагою буде те, що надруковані фото не зникнуть, відтепер вони назавжди з вами. А то по-різному буває - от у мене нещодавно згорів жорсткий диск у ноутбуці, а з ним і всі фотокартки за останні декілька років... не передати, на скільки шкода їх(
  • 2015-01-11 13:55
    Так, я не раз про це усім також говорю. Зараз ми маєм можливість фотаграфувати хоч кожну хвилину нашого життя, а що току, ці фотографії удаляються, флешки форматуються и потім навіть немае що подивитись. Не то що раніше, ми фотографувалися лише на свята, чи урочисті події, але в цьому була якась магія, якесь свято))
  • 2015-01-11 19:42
    Згодна з автором. Електронні носії - це добре. Але немає в них душі. Коли береш паперове фото в руки - спогади оживають. Маю дуже велику кількість фотоальбомів, завжди намагаюсь друкувати фото, бо з власного досвіу знаю, що як не зробиш цього одразу - не зробиш ніколи. Я не люблю фотографуватися в громадських туалетах, їжу для інстаграмів також не фотографую - мабуть вже доросла для цього. Фото було винайдено, щоб мати можливість зафіксувати подію. Гороховий суп на обід - ніяка не подія))) Требя розуміти, що фотографія несе в собі якісь чудові чари минулого - тільки фотографії можуть змусити дорослих відчути себе малими. Тільки на фотографіях завжди щиро усміхатимуться ті, хто вже пішов....Люблю старі фотографії, і альбоми люблю. Для мене це чудовий спосіб поринути у добру світлу ностальгію...
  • 2015-01-13 11:10
    Згодна повністю. Електронний носій не замінить фотоальбом. Я мрію надрукувати фотокнигу, але все ніяк не знайду час щоб відібрати фотографії. Так і лежать на диску, правда я їх сортую по рокам і по подіям.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.