2015-01-12 09:34:22

Чудо новорічної ялинки, чи як приманити гроші

Всі ми звикли наряджати ялинку на Новий рік. Часто ми робимо це усією родиною, що приносить нам багато радості та щастя. Але зовсім нещодавно мої батьки почали вішати гроші на нашу і так завжди красиву ялинку. Коли я спитала, навіщо ж вони це роблять, я дізналася, що ці гроші, які висять на дереві, заряджаються на весь рік якоюсь енергією. І якщо покласти купюру, яка висіла на ялинці, в гаманець і не витрачати її, то весь рік в тебе будуть гроші.

Я вирішила дізнатись з чим це пов'язано і, звісно ж, подивилась в інтернеті. Виявляється, що те традиція фен-шуй (хто б міг сумніватися). Виходить, що треба наряджати ялинку так, як ти хочеш, щоб пройшов рік. Тобто якщо мені не вистачає грошей - я вішаю їх на свою ялинку, а вона мені допомагає заробляти більше весь рік. Але я не знайшла нічого про те, що ці гроші не можна витрачати :) Також виявилось, що можна вішати на ялинку інші предмети які тільки спадуть на думку і яких дуже бажаєшь, наприклад, невеличкий іграшковий будинок або щось у формі серця.

Звісно ж вам вирішувати, чи варто в це вірити, але я в наступному році повішу на свою ялинку і гроші, і те, про що я дуже мрію! ;)

87

Коментарі 5

  • 2015-01-12 09:54
    Так, я вже біжу вішати гроші на ялинку... треба вибрати найбільшу купюру) 
     
    *А мені таблеток від жадності... і побільше-побільше!)
    • 2015-01-12 10:58
      Ось і я так!) 
      Почитала-почитала на різних фен-шуй сайтах і давай з гаманця гроші виймати і на ялинку вішати! :)
  • 2015-01-12 15:44
    А в мене вся ялинка цукерками завішена. Сподіваюсь на солодке життя. А на роботі у мене по фен-шую дерево грошове обвішане монетами і купюрами. Та щось не допомагає. Мало того, що зарплату затримують, так ще і на чотириденний робочий тиждень з лютого переходимо. 
    А взагалі головне, щоб такі ритуали приносили радість і позитивні емоції, а працюють вони чи ні, то вже другорядне.
    • 2015-01-12 20:14
      Ви праві! :) 
      Головне - це радість і щастя, а все інше заслугуємо, заробимо, отримаємо ;)
      • 2015-01-12 20:21
        Точно -)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.