2015-01-02 22:48:44

Щось нове #зміни #реальність

#зміни #реальність

   Ось і почався новий рік в житті цілої країни, в житті кожного з нас. В такий час важливо персонально усвідомлювати всю важливість сили народу. То, звісно, правильно говорять що гуртом ми сила, але потрібно пам'ятати також що від наших особистих дій, окремо, також багато чого залежить.

   Хочемо жити краще, хочемо щоб на своїй темній вулиці завжди працювали ліхтарі, не лише ідемо зі скаргами та люстрацією до місцевого чиновника, але й самі встановлюємо електрозберігаючі лампи вдома, не забуваємо вимикати світло у тих приміщеннях де не перебуваємо, аналізуємо при покупці техніки яка споживає менше енергії (звісно, без шкоди реальної її користі). В натовпі добре кричати що хтось конкретно винен, але візьми ти когось із них і запропонуй йому виконувати справді відповідальну перед народом роботу і більшість відмовиться від такого. Починається все з малого.

1

Коментарі 2

  • 2015-01-06 00:39
    Абсолютно що вами згодна. Легко перекладати провину на сусіда. Нам здається, що ця не наша справа, що це повинен робити хто те інший, але не ми, але при цьому ми вимагаємо. Але ж не можна забувати що від нас самих багато що залежить. Ми звикли, що за нас усі роблять, а потім ще невдоволені.
  • 2015-01-06 01:04
    Ми повинні зрозуміти, що наша доля в наших руках! Україна в кожному з нас, хочемо змінити країну, то почнімо з себе.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.