2014-12-07 21:41:01

Що подарувати коханій на Новий рік?

Що подарувати на Новий рік коханій дівчині або дружині? Цим питанням переймаються сотні чоловіків і недаремно. Адже жінки дуже люблять подарунки. І не має значення в якому вони віці або статусі.

Подарунки класичні.

1. Здавалося б, немає нічого простішого, ніж подарувати парфуми. Для жінки, улюблений аромат - це завжди бажаний подарунок. Але чи так просто вибрати парфум, як може здатися на перший погляд? Якщо чоловік добре знає свою супутницю, то його це питання не спантеличить. Якщо навпаки, варто врахувати, що деякі дівчата віддають перевагу певному аромату і неохоче погоджуються на якісь зміни. Тому, ризик в цій справі не завжди виправданий. Наведіть довідки заздалегідь.

2. Перше, що спадає на думку не тільки жінці, але і чоловікові - це ювелірні прикраси. Завжди безпрограшний варіант. Напевно немає таких жінок, які відмовилися б від нових сережок або браслета. Так, вибір звичайно великий. Ланцюжки, підвіски, брошки - і це можуть бути як вироби з золота, так і срібла. Все залежить смакових уподобань дами, та можливостей кавалера. При виборі каменю можна орієнтуватися на знак зодіаку або колір очей. Кільце варто дарувати, якщо у вас серйозні наміри до жінки, інакше це можна не вірнозрозуміти.

3. Годинник - це аксесуар,дуже важливий атрибут, особливо для ділової людини. Годинник завжди вважався дорогим подарунком. При виборі моделі, зверніть увагу на стиль вашої обраниці. Буде дещо не до речі, якщо дівчині, яка працює в офісі і дотримується переважно ділового стилю, подарувати годинник в спортивному стилі.

Подарунок – мрія,сюрприз.

У кожної людини, є мрія, на яку не вистачає часу або шкода грошей. Можливо, свято Новий рік - саме час її здійснити. Але якщо напевно не знаєте, чого бажає жінка, то краще запитати у неї або прийняти до уваги ціпоради.

Фотосесія.

Що може бути краще, ніж фото закоханих. Вам навіть не доведеться ламати голову над тематикою. Багато дівчат будуть у захваті від подарованої фотосесії.

Портрет.

Подарунок, який може зробити як дівчина так і хлопець. Незвичайний, а головне рідкісний. Все, що потрібно - це домовитися з художником, врахувати розміри портрета і заздалегідь підготувати рамку.

День в спа салоні.

Ймовірно, що з таким подарунком ви точно не прогадаєте. Це подарунок-мрія багатьох жінок, особливо сімейних. День в спа салоні - це прекрасний привід відпочити від роботи, домашніх турбот, зняти втому, розслабитися і відволіктися.

Подарунки, які не варто дарувати без домовленості.

Якщо відношення не дуже близькі і ви не досить добре встигли пізнати один одного, то не варто дарувати коханій – нижню білизну, засоби гігієни, домашніх тварин.Але якщо жінка для вас близька або це дружина і ви знаєте її смак, то гарному комплекту білизни вона точно зрадіє і буде приємно вражена вашою турботою.

Ставтесь уважно до вибору подарунків для коханої людини, адже головне – це не коштовність, а значимість і увага, з якою ви його виберете. І не забувайте доповнити подарунки солодощами, жінки це люблять.

 

 

0

Коментарі 2

  • 2014-12-24 01:00
    Шука не так давно подарунок близькій подрузі, і наткнувся на парасольку у якої на рисунку, був великий фотоколаж , багато фотогрфій , які ви завчасно віддаєте у майстерню, досить непоганий подарунок , як на мене. Також був досить цікавий набір спального комплекту у ввиді гри "Твістер" тепер і у ліжку можна в нього пограти :). А якщо взяти по великій частині, залежить все від віку, скільки вже разом, тобто ці всі маленькі фактори відкидають, або навпаки додають якісь все нові теми для вибору подарунка.
  • 2014-12-24 20:58
    А, може у коханої спитати? Може у неї є якісь побажання, про які ви і не знаєте? Попросіть написати листа Діду Морозу, а в ньому вона нехай вкаже весь перелік своїх побажань. Вам залишиться лише вибрати їй подарунок, який вона бажає. А ось, як подарунок подарувати їй, щоб це було цікаво і несподівано?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.