2015-01-02 00:20:55

Що подарувати рідним на Різдво

Всім привіт! Ось вже через 5 днів і Різдво, свято яке є невід'ємною частиною усіх зимових свят християн. Так ж вже у нас повелося, що на це свято рідні та близькі обмінюються подарунками , вітають з народженням Ісуса та радіють новому року, сподіваючись що придешній стане осбливим та незабутнім. Зазвичай, рідні дарують одне одному якісь символічні та подарунки-сувеніри. Та на мій погляд, подарунок має нести в собі якесь практичне значення та бути корисним близькій Вами людині. Саме тому , якщо Ви дружина і ще не знаєте що подарувати чоловікові на Різдво - то неодмінно поспішайте купувати якусь техніку : так природою закладено, що чоловіки полюбляють всякі технічні новинки (наприк. відеокамера GoPro , давно бажаний інструмент, автомобільні гаджети і т.д.) . Чоловік своїй коханій дружині може подарувати парфуми , прикраси але ні в якому разі не предмети побуту чи пов'язані з готуванням їжі, адже жінка повинна відчувати атмосферу свята. 

115

Коментарі 11

  • 2015-01-02 01:59
    краще, перед тим, як дарувати, спитати чого хоче людина. а взагалі я вважаю, що головне у подарунках не вартість, а увага. слід пам'ятати просте правило: якщо подарунок йде від душі, то він обов'язково сподобається!
  • 2015-01-02 02:03
    У нас щось традиції швидко починають змінюватися в сторону суцільних подарунків))) На свято св. Миколая - подарунок, на Новий Рік - подарунок, правда, уже від Діда Мороза, а на Різдво - Санта-Клаус уже щось повинен покласти у шкарпетку, так виходить? Чи може я не правий? Ми уже в цьому плані переплюнули і европейців і росіян! Можливо однієї коляди і привітань буде достатньо на Різдво?
    • 2015-01-02 02:17
      А що поганого в тому, щоб дарувати подарунки дорогим людям? Для цього ж не обов'язково навіть причину шукати. Головне - створити святковий настрій, зробити людині приємне. Не розумію одного: хіба обов'язково поняття "подарунок" переводити в меркантильну площину???
  • 2015-01-02 02:19
    Я вважаю що такі досить матеріальні подарунки на Різдво це зайве. Для цього був Новий Рік, і треба було дарувати техніку та інше. Різдво - це релігійне свято, тож і подарунок повинен бути символічним. Краще зробити його своїми руками. Якщо дарувати такі великі подарунки на всі свята, то це вже перестане бути святом, а стане банальним обміном товарами, хоч і з інтригою... "а що ж мені подарують???"
  • 2015-01-02 02:22
    А у нас подарунки дарують на Миколая, На Різдво не дарують нічого. Але на Святий вечір перед Різдвом діти, що вже живуть окремими сім'ями, йдуть в гості до батьків - зі своєю вечерею. Тобто, спершу повечеряють вдома, а потім "несуть вечерю" батькам, колядуть. Після вечері всі разом йдуть на цвинтар - світити свічки на могилках рідних. Подарунки і гроші отримують тільки діти - "за коляду".
  • 2015-01-02 02:51
    Я також вважаю що кращим подарунком в такі свята є ті подарунки, що зроблені своїми руками,якщо є художники то й навіть портрет друзів можна намалювати,він і недорого буде коштувати, і зберігатися у друзів думаю буде набагато довше чим якийсь прилад з магазину.
  • 2015-01-02 02:55
    Наи Різдво Христове ми завжди ходимо до синових хрищених і вони йому дарують книги і гроші) Книгам син радіє все менше, на жаль, бо 12 років - вік для гаджетів і комп"ютерних ігор..(
  • 2015-01-02 14:22
    Всім рекомендую, найкращий подарунок це книга, можливо саме ця книга вам підійде" Моника Белуччи. Кто простит мне мою красоту." (кому інтересно вот сайт http://www.labirint.ru/books/468084). Ви можете подарувати цю книгу, можливо хтось прочитає її і залишить собі як пам'ять. Можливо хтось знайде завдяки цій книзі свою любов, бо книга про любов, вона відкриє вам свою душевну сторону, тільки треба прочитати.
  • 2015-01-02 15:54
    Вперше чую, що на Різдво прийнято щось дарувати) В нас лише є традиція з колядками, от тоді за пісню дітям дають чи цукерки, чи гроші, чи ще щось. Зате різдвяний стіл завжди збирає всю сім'ю - а це найкращий подарунок для усіх рідних)
  • 2015-01-03 20:16
    Рекомендую всім всім всім хто хоче купувати собі телефон,я до речі собі такий замовив у понеділок,телефон LG L90, fhttp://fotos.ua/lg/d410-l90-dual-sim-black-2349... Підбирали всією сім'єю, всіх влаштував, не дорогий, можливо взяти в кредит, система Kitt-Katt,установили навіть мамі на телефон, бо добра і швидка система,хороший телефон.
  • 2015-01-04 12:49
    Очень интересуюсь пиломатериалами для ребенка 
     
    Ребята пиломатериалы нужны не представляете как, ребёнку на труды и на дом надо, а если кому интересно вот сайт http://rkles.ru. Что думаете, пишите, жду,а вот что насчёт покупки через эту тему, пожалуйста, напишыте, жду.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.