2015-01-02 01:29:56

APB: Reloaded. GTA Online на ПК

Всі уже дуже давно ждуть ГТА 5. Ібагато хто жде її, щоб пограти з друзями в GTA Online. І зараз я розкажу про гру, подібну на GTA Online. Вона називається АПБ і вона безкоштовна. Її можна скачати в Стім, на офіціальному сайті гри, та на форумі Фогейм. Я хочу розказати про її особливості. Перша особливість, це те , що в ній гарні   редактори персонажа, одягу, символів на одяг, машини. Тут ти можеш, що хочеш, зробити з кофтиною, футболкою, штанами. Також можеш зробити все, що хоч зі своїм персонажем ( в межах розумного, звісно). Друга особливість - це веселі місії. Вони дуже цікаві, а якщо ще й з друзями грати, то ви можете дуже довго просидіти в цій грі. Також тут дуже цікава зброя. Вона дуже оригінальна і красива. А третя її особливість – це графіка. Вона тут хоч і якась мультяшна, але якісна.

 

  Моя оцінка цій грі 8/10. Недоліки її в тому, що тут дуже багато донату, і тому виграє той, хто більше заплатить. А також тут великі проблеми з серверами і тому дуже важко завершити місію.

1

Коментарі 4

  • 2015-01-10 22:23
    Скажіть, будь-ласка, якщо ноутбук не тягне ГТА, чи потягне він цю гру?
    • 2015-01-11 07:28
      син каже, що ні
  • 2015-01-10 22:25
    Ваша стаття, звичайно, заслуговує на те, щоб існувати. Можливо, тут знайдуться люди, які цікавляться іграми. Я не належу до такої категорії. І якби не фраза: "Також тут дуже цікава зброя", - я і не написала б. Просто, хочеться запитати автора. Ви дійсно думаєте, що зброя буває цікава. Не зважаючи на те, що вона несправжня, віртуальна, це все одно зброя. З її допомогою позбавляють життя... Схаменіться, так не можна думати і писати. Тим більше тоді, коли на теренах нашої держави щодня гинуть невинні хлопці.
    • 2015-01-11 07:27
      Це писав мій син, йому 12 років і він вважає, що зброя може бути цікава, тим більше йдеться про віртуальну гру, а не про війну. Пробачте, але вважаю, ваш коментар трохи недоречним, бо моя громадянська позиція і фраза про зброю з гри - різні речі.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.