2014-12-31 23:48:55

Assassin’s Creed: Unity

Одна з найкращих серій ігор від Юбісофт. Захоплююча історія про тих, хто лазить по стінам і падає в сіно, знову чекає нас. Історія бере тебе за волосся і закидає в гру. Ти так захоплений сюжетом, що тобі все уже здається реальним. Цей хлопчина в капюшоні, за якого ти граєш, здається тобі твоїм другом, з яким ти ходиш по грі. Графіка в грі ідеальна. Фізика дуже хороша, а сам світ дуже красивий і насичений кольорами. Система бою дуже добре продумана. Ти наче вступаєш в реальний бій. Сюжетна лінія не обмежується одним головним сюжетом, є другосортні місії, які не менш цікаві, ніж основний сюжет. Там є і загадки і красиві бої, коротше кажучи в них є все, що і в основному сюжеті. ДЛС для цієї гри цікаві, вони справді вносять нові речі в гру. То місія нова, то зброя з’явиться.

 Що ж, моя оцінка грі 8/10. Є деякі недоліки, наприклад те, як реалізовано кооператив. Також, дуже вимогливі системні параметри. Тільки дуже орогий комп’ютер зможе запустити гру на максимальних параметрах. 

2

Коментарі 9

  • 2015-01-01 01:46
    Дуже яскрава гра а саме головне цікава, є сюжетна лінія котра тримає в напрузі, може виникнути навіть залежність бо відірватися від неї неможливо. Та все ж таки погоджуюсь що слабенький комп'ютер не зможе витягнути графічні ізиски гри.
  • 2015-01-01 07:58
    Як бі не загратися) 
    Ігри - це чудово, особливо ті, що розвивають, які не змушуюсть тебе вбивати і викладати усі гроші... Та як же ж важнливо не захоплюватися занадто сюжетом. Адже, як ви пишете, тобі все здається реальним. Тобто ти вже у другій реальності, а життя проходить повз... Я бачила злопця, який став не схожий сам на себе. Гра для нього стала життям! А діти, дружина - порожнє місце.. Зарплатню не приносив додому, без кінця сварки. Знаю, що його жінка мудро зробила - стала давати йому їсти стільки, скільки він приносив зарплатні. Достукалась до нього, і він домовився з нею спочатку обмежити свої ігри, точніше менше витрачати на гру грошей, із дітьми став проводити більше часу. Тобто повернуся з того нереального світу. Але ж так не часто буває. Ми кидаємо напризволяще залежних, які потребують таки нашої допомоги.
    • 2015-01-02 02:49
      ігроманія - це теж хвороба, яка потребує лікування(
  • 2015-01-01 09:28
    Assassins Creed:Unity,вийшла чи не найгыршою за весь рік,по-перше в самій грі забагато багів і критичних технічних проблем(акціії компанії,навіть впали на декілька пунктів після випуску),по-друге в сама лінійка цих ігор приносила щось нове,навпаки Assassins Creed:Unity майже нічого нового крім хорошої графіки і виправленого балансу бійок з супротивниками.
    • 2015-01-02 02:49
      можливо, Ви чекали від неї трохи більше, ніж вона могла Вам дати)
      • 2015-01-02 09:57
        Сама кращі частини це сама перша оригінальна Assassins Creed,де Альтаїр дійсно порушив кредо,і хотів повернути своє їм"я як майстера(там приходилось добиратися до своєі цілі всіми доступними методами,і попутньо планувати як втекти після вбивства).І Assassins Creed:Black Flag,де був непоганий сюжет з головним героєм і багато пригод на морі,Assassins Creed:Unity лише привносить дісну карту Парижа,а їсторія і геймплей одні з гірших у всій серії.
  • 2015-01-02 02:06
    мене теж дуже розчарувала ця гра. я сподівався, що вона вийде набагато кращою. мені не сподобався ані сюжет, ані круті вимоги до комп'ютерного заліза. в мене хороший комп, але гра все одно постійно гальмувала, підвисала. хоча, після black flag було важко чимось вразити геймерів світу, крім графіки.
    • 2015-01-02 02:51
      а які параметри вашого комп"ютера: оперативна пам"ять, відеокарта?
  • 2015-01-09 10:39
    Особисто я вважаю найцікавішими в плані сюжету і геймплея частини з Коннором і Арно, Еціо. З Еціо найбагатша сюжетна лінія і вона дуже цікава, але от грати там було місцями нудно. Чорний прапор взагалі за сюжетом ніякий. Просто показали як народ трудитися над черговою частиною, але нудна атмосфера. Але ось Арно викликав бажання дізнатися, що ж буде далі.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.