2015-01-06 08:58:31

Outlast - найстрашніша комп’ютерна гра

#Outlast – це не просто#комп’ютерна гра, це витвір, що являє собою нову еру в жанрі жахів. Гра не тільки успіх розробників, але і тріумф виходу на вищий рівень всієї індустрії хоррорів. Геймплей гри заворожує, адже у вас не буде зброї, доведеться тікати і ховатися в темряві, інакше злобні мешканці психлікарні оброблять вас як різдвяне порося. У ваших руках буде тільки відеокамера, на яку ви зможете документувати усі страхіття, що відбуваються в лікарні. #Outlast – це ефектна ілюстрація того, як створювати ігри, що лякають, бо тут ефект страху створюється не раптовим вискакуванням чортенят із конопель, а створенням гнітючої атмосфери, похмурим графічним оформленням і епічним саундтреком.

9

Коментарі 6

  • 2015-01-06 11:31
    Відмінний survival horror, одна з кращих ігор в цьому жанрі. Щиро не розумію, як можна спокійно в неї грати: атмосфера "кошмарна" і не відпускає практично всю гру. Для любителів хоррора - маст хев. А чоловік каже, що страшно було тільки при першому знайомстві з першим агресивним психом, а потім вся гра нагадує хованки. Очевидно його загартували такі ігри як Amnesia і Anna. З недоліків відмічу графіку, так як проходила на PS4 і порівнювати з іншими іграми даної консолі навіть якось не серйозно. В іншому - гра дійсно варта уваги.
  • 2015-01-06 19:14
    Я і моя сім'я вже дуже давно не грає в комп'ютерні ігри, навіть на роботі. Я вважаю, що ігри це марна трата часу, який можна зайняти іншими важливими справами. Дітям теж не рекомендую грати в іграшки і привчати так рано до комп'ютера.
  • 2015-01-06 19:39
    А я граю в комп'ютерні ігри, дуже допомагає відволіктись. В цю гру правда ще не грав, більш полюбляю активні ігри на кшталт Need for Speed, або шутери. Останнім часом грав у PainKiller. Гра стара, але затягує) Доки всю не пройшов - не заспокоївся.
  • 2015-01-08 11:24
    Я бачив ще перші презентації на виставках Е3 і GamesCom,і так гра вишлядить просто шокуюче і хороша графіка з безліччю деталей також впадакоє в око,що ще мені сильно сподобалочь це вибір гравця яким шляхом він піде і це сильно впливає на самий сюжет.
  • 2015-01-11 15:49
    Комп'ютерні ігри погано впливають на людей, особливо на дітей.Просидівши цілий день у комп'ютера з іграми вони втрачаються в реальності, стають жорстокими.Набагато краще, корисніше і цікавіше з друзями на вулиці, або книгу шанувати.
  • 2015-01-28 12:01
    Outlast - друга гра, яка здатна добряче пустити мені мурашок по спині :) Перед нею лише Amnesia. Ціню ці ігри за кожні деталі, які поставили туди розробники - кожний скрип підлоги, далекі звуки відчаю та гучні крики болю. Це крутота! Якщо на моєму годиннику уже 22-23 година, вимикаю світло, одягаю навушники та поринаю у той світ, що дає мені цей незвичний адреналін.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.